Horoscopul Sanzienelor. Descopera ce fel de zana buna esti.

In calendarul popular, pe 24 iunie este sarbatoarea denumita Sanziene, in Ardeal, iar in Muntenia si Oltenia-Dragaica.

Sanzienele, spre deosebire de iele, sunt zane bune, umbla noaptea si dau puteri oamenilor, animalelor si plantelor.

Descopera ce fel de zana buna in HOROSCOP!

FEMEIA BERBEC: ESTI O SIRENA DE MUNTE

Publicitate

Sirenele nu au cum sa traiasca la munte insa glasul lor poate ajunge departe, daca isi propun cu adevarat. Principala arma de seductie este cantecul, pe care il scoti la iveala doar fata de cel care merita sa iti asculte adevarata muzica din sufletul tau.

FEMEIA TAUR: ZANA MACILOR

Multe sanziene apar din lanurile de maci, aceste fiinte supranaturale fiind asociate cu dragostea si visarea care ating cote halucinogene. Te caracterizeaza pasiunea, deoarece o pui in tot ceea ce face, de multe ori cu excese.

FEMEIA GEMENI: ZANA PRIMAVERII

Tu esti persoana care aduce primavara in viata oricui. Vorbele tale bine alese si sprijinul neconditionat pe care il oferi sunt caracteristicile tale cele mai pozitive.

FEMEIA RAC: SIRENA DE OCEAN

Iti petreci viata meditand cu privirea spre largul marii. Patrunzi in adancurile oceanelor si gasesti mereu lucruri noi, nedescoperite.

FEMEIA LEU: DRIADA

Driadele sunt nimfele de copaci in mitologia greaca. Esti o fiinta destul de timida si mereu vrei sa te sprijini de un stejar, fiind arborele vietii pentru tine.

FEMEIA FECIOARA: NIMFA DE APA

Harul tau profetic te ajuta sa le faci bine oamenilor. De fapt, ii ajuta pe ei daca te asculta. Reusesti sa patrunzi in profunzime problemele si ai o capacitate de analiza rar intalnita.

FEMEIA BALANTA: NIMFA DE MUNTE

Ti se mai spune naluca sau naiada muntilor. Spiritul tau energic si proaspat vine din aerul mediului in care practici vraji bune.

FEMEIA SCORPION: ZANA IERBURILOR VINDECATOARE

Vindeci ranile celor din jur fara sa iti propui sa faci asta, prin simplul tau fel de a fi. Esti o persoana vesela si fermecatoare.

FEMEIA SAGETATOR: NIMFA DE FOC

Treci prin foc ca si cum ai trece pe strada. Esti obisnuita cu experientele dure iar asta te-a imbunat de-a lungul vremii.

FEMEIA CAPRICORN: ZANA RASARITULUI DE SOARE

Apari cand rasare soarele, dar doar cateva secunde, multi crezand ca te-au visat doar. Asa faci si in viata de zi cu zi, te lasi greu descoperita.

FEMEIA VARSATOR: ZANA APUSULUI DE SOARE

Contrar femeii Capricorn, aparitiile tale au loc seara. Te caracterizeaza misterul si dorinta de a impresiona atragand cat mai multe victime.

FEMEIA PESTI: NAIADA

Naiadele sunt asa zisele nimfe de ocean, numite si oceanoide. Aduci lumina si claritate in viata celor din jur, fiind ca un pansament pe rana.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.