Bucurestenii ies in strada pentru Piedone: „Noi stim ca este nevinovat si ca a fost condamnat pe nedrept”

Fanii lui Cristian Popescu Piedone sustin ca politicianul a fost condamnat pe nedrept. Acestia au anuntat ca se vor mobiliza duminica, 15 mai.

„Miting – Din Inima pentru Piedone.

Avand in vedere numeroasele propuneri venite din partea locuitorilor Sectorului 5 de a iesi in strada pentru a-l sustine pe primarul nostru, Cristian Popescu Piedone, va asteptam duminica, 15 mai, ora 16:00, in fata penitenciarului Rahova, pentru a-i arata acestuia ca suntem alaturi de el, chiar si in aceste momente de cumpana. Noi stim ca PIEDONE este NEVINOVAT si ca a fost condamnat pe nedrept!

Publicitate

De ce sa vii alaturi de noi?

Si tu i-ai cerut sa faca un parc in care sa se joace copilul tau? L-a facut? Atunci merita 10 minute din timpul tau! Conteaza enorm! Si tu i-ai cerut noi locuri de parcare si le-a facut? Atunci merita 10 minute din timpul tau! Conteaza enorm!

Si tu i-ai cerut sa-ti reabiliteze blocul si Piedone a tinut cont de cerinta ta? Atunci merita 10 minute din timpul tau! Conteaza enorm!

Si tu il apreciezi pentru dragostea si ajutorul pe care le-a oferit copiilor si batranilor din sector?”, este mesajul manifest postat de un sustinator al lui Piedone, Sorin Ionut Corbu, in grupul „Sector 5″, de pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.