Moment emotionant cu Smiley si Gina Pistol: „Plangeam amandoi”

Smiley si Gina Pistol au decis sa-i ofere un cadou fiicei lor in ziua in care aceasta va implini 18 ani. Cei doi parinti s-au filmat in camera micutei pentru a-i transmite un mesaj pentru viitor.

Gina si Smiley au inceput sa planga. Solistul a marturisit ca se astepta sa fie mai puternic, insa nu a rezistat.

„In ziua in care s-a nascut, am plans amandoi in camera lui Josephine. Am facut o filmare pe care vrem sa i-o dam cand face 18 ani.

Prima data cand am vazut-o, era cu limba scoasa. Si eu la fel, cand sunt concentrat, scot limba. Asa m-am cunoscut eu fiica”, a povestit Smiley in emisiunea Vorbeste Lumea.

Smiley, fericit ca o are pe Josephine

„Pentru ca Gina inca o alapteaza, doarme cu noi. O culcam la ea in camera, la ea in pat. Se trezeste pe la 12-1 si o luam sa doarma cu noi.

Pentru ca Gina se mai trezeste noaptea, eu ma trezesc dimineata, la 7, si primele ore din zi, eu le petrec cu ea. Ne uitam pe toate cartile, toate animalele, toate sunetele, piesele…Ca are piese preferate.

Noi am si calatorit foarte mult cu ea. Cred ca am fost in vreo 4-5 tari cu ea pana in momentul asta si ii place foarte tare. E un copil foarte cuminte. Sta cuminte cand ii citim. Daca nu, cantam. Ii place sa-i cant. Ea stie si piesele, cand aude ceva cantat de mine se opreste din orice, parca e hipnotizata”, a povestit Smiley.

„Momentele mele de glorie sunt cele in care sta cu mine”

„Seamana cu amandoi, depinde de ce grimase face. Daca zambeste, seamana cu mine. Daca rade, seamana cu Gina. La priviri, cu mine seamana.

Momentele mele de glorie sunt cele in care sta cu mine, in loc sa stea cu maica-sa. Adica, se intampla rar. Cand o vad ca se pune cu capul pe pieptul meu sau zice ‘tata’, sunt gata. Sunt in cel mai bun moment al vietii mele de pana acum”, a spus Smiley.