Barbatul care a deszapezit drumul pana la gravida din Botosani a murit.

Un angajat al Sectiei Drumuri Nationale din Botosani a fost descoperit mort in sediul institutiei. Acesta a muncit timp de 40 de ore la deszapezirea drumului, inclusiv pentru a ajuta o femeie insarcinata care a nascut acasa, dupa ce drumul catre spital era impracticabil din cauza zapezii.

In urma cu o zi, femeia insarcinata a fost nevoita sa nasca acasa, deoarece utilajele de deszapezire nu puteau ajunge la ea. Medicii au pastrat contactul cu ea printr-un apel video, iar Dumitru Ichim, un angajat al Serviciului Drumuri Nationale din Botosani, a fost unul dintre cei care au muncit la deszapezirea drumului pentru a o ajuta.

Dumitru Ichim a lucrat pe utilajele de deszapezire timp de 40 de ore, in conditii critice. Dimineata a fost gasit fara viata in biroul sau. Desi era epuizat, Dumitru a ales sa isi ajute colegii de pe celelalte utilaje de deszapezire din Saveni si a muncit pana la epuizare.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Cei care l-au cunoscut au afirmat ca Dumitru era un om muncitor si extrem de implicat. Inima barbatului a cedat in aceasta dimineata, luand prin surprindere pe toti cei care il cunosteau.

„Din cate se pare, insa, inima i-a cedat. ”Era un om extraordinar si foarte dedicat muncii si oamenilor. A muncit pana la epuizare. A tras tare la cazul cu copilul nascut acasa, sa reusim sa il aducem in grija cadrelor medicale. A muncit si peste noapte si la un moment dat a spus ca se simte obosit si a mers in baza, la Saveni, sa se odihneasca. A fost gasit dimineata, fara suflare”, a spus un apropiat al acestuia.

„La Politie, la ISU, la ambulanta, tura este de 8-12 ore. Au terminat, au plecat acasa. La noi pleci acasa cand se termina munca. E foarte greu sa mai gasesti un om ca el. Unde era trimis, facea totul. Un adevarat profesionist. A ajutat-o pe femeia din Crasnaleuca sa ajunga la spital. A salvat o viata, dar a pierdut-o pe a lui”, a spus unul dintre colegii barbatului, potrivit monitorulbt.ro.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.