Elena Merisoreanu, adevarul despre divortul dintre Deea si Dinu Maxer: „Deea mi-a zis asa”

Elena Merisoreanu a dezvaluit adevaratul motiv al divortului dintre Deea si Dinu Maxer. Dupa aproape 20 de ani de casnicie, cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate.

Desi nu au oferit un motiv concret pentru despartire, Elena Merisoreanu sustine ca Deea i-ar fi dezvaluit ca diferenta de varsta a fost problema principala care a dus la ruptura. Multi au fost socati de aceasta veste, mai ales ca cei doi pareau un cuplu fericit si unit.

In ciuda zvonurilor privind probleme financiare, cantareata spune ca acestea nu sunt adevarate. Pe de alta parte, ea subliniaza ca exista cazuri mult mai grave in care unii oameni aleg sa ramana impreuna.

Publicitate

Ce spune artista despre divortul Maxerilor:

„Sunt foarte trista ca s-au despartit, Maxerii sunt prietenii familiei mele, nu mi-am imaginat niciodata ca vor pune capat casniciei. Am fost la o lansare de produse si i-am vazut pe amandoi, el arata superb, iar ea e o frumoasa. Am sunat-o sa o intreb: „E adevarat ca divortati, care e motivul?”.

Deea mi-a zis asa: „Diferenta de varsta!”. Imi pare tare rau pentru ei, au doi copii, au realizat multe impreuna. Se zvoneste ca s-ar fi despartit din cauza saraciei, eu nu stiu exact. Insa, daca e asa, sa nu uite ca altii traiesc dintr-o pensie mizera si ca n-au ce pune pe masa, asa ca sa nu se mai planga. In comparatie cu cei de afara, salariile din Romania sunt mizerabile”, ne-a mai declarat Elena Merisoreanu pentru Impact.ro.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.