Atentie Gemeni, Scorpioni si Pesti. Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 10 februarie 2024. Trei zodii reusesc in toate

Sfatul zilei de sambata. Astrologul Pavel Globa ne recomanda ca in aceasta zi sa ne concentram pe lucrurile cu adevarat importante si sa ne stabilim perspectivele.

Berbec

Berbecul nu trebuie sa planifice nimic in aceasta zi, deoarece lucruri neprevazute pot interfera cu planurile sale si le pot distruge.

Taur

Astazi Taurul trebuie sa se implice in proiecte cu adevarat importante. Scapa de lene si rezolva ce ai de rezolvat.

Șlabeşte 7- 10 kilograme in 30 de zile. Dieta doctorului Andrei Laslău

In carti gasesti regulile si principiile dietei si un meniu complet pentru 30 zile.
In carti gasesti regulile si principiile dietei si un meniu complet pentru 30 zile.

Gemeni

Este o zi aglomerata pentru Gemeni. Posibile probleme cu sanatatea, iar seara s-ar putea sa primesti niste vesti proaste.

Rac

Se pare ca pentru Raci, astazi este o zi favorabila partii financiare. Daca primiti niste banuti, nu este indicat sa ii cheltuiti pe atat de repede pe cat ii primiti. Vei avea nevoie de ei pe viitor.

Leu

Leii sunt foarte obositi astazi, iar motivul este suprasolicitarea. Au o gramada de sarcini pe cap si nu reusesc sa le indeplineasca pe toate. Dupa munca au tot dreptul sa se relaxezi si sa faca tot ceea ce le place.

Fecioara

Pentru Fecioara este o zi plina de evenimente si foarte promitatoare. Pot exista mici dificultati financiare, dar le veti trece cu usurinta. Pregateste-te pentru noi oferte de afaceri.

Balanta

Balanta este foarte puternica si rezistenta, dar astazi trebuie sa dovedesti acest lucru. Acorda atentie noilor oportunitati ce apar in viata ta.

Scorpion

Nu va feriti de munca dificila. Pentru a depasi unele dificultati, trebuie sa iesiti din zona de confort.

Sagetator

Sagetatorul ar trebui sa inceteze sa-si mai faca planuri si sa treaca la lucruri concrete. Astazi dedica mai mult timp familiei.

Capricorn

Capricornul trebuie sa fie pregatit pentru noi cunostinte. Astazi aveti toate sansele sa va puneti in aplicare planurile.

Varsator

Varsatorul va fi intr-o dispozitie grozava astazi. Pentru a rezolva cu succes toate problemele, trebuie sa fii pozitiv.

Pesti

Pestii risca astazi sa se certe cu sufletul pereche. Pentru a preveni acest lucru, fiti mai atenti si mai grijulii.