Marius Elisei, atac dur la adresa Oanei Roman: ” Te-am facut mama si nu meritai, te-am facut mireasa si nu…”

Marius Elisei i-a transmis Oanei Roman sa-si controleze iesirile si sa nu mai vorbeasca despre el, deoarece spune lucruri false catre fanii ei.

Marius Elisei a raspuns la acuzele lansate de Oana Roman si a adus cateva insulte acesteia.

Marius Elisei a spus totul pe retelele sale de social media.

Oana Roman a lansat acuzatii dure la adresa lui Marius Elisei, dar acesta nu s-a lasat mai prejos si a raspuns imediat. Vedeta i-a adus acuzatii grave, insa Marius Elisei i-a transmis un mesaj ferm.

„Deci te rog frumos sa incetezi sa mai vorbesti despre mine si niste aberatii care stii bine ca multe dintre ele sunt niste minciuni. Tu niciodata nu te uiti in oglinda inainte sa vorbesti? Niciodata nu te gandesti inainte sa vorbesti? Ca poate cineva, mai tarziu, va avea de suferit. Crezi ca ma ataci asa cum crezi tu ca o sa ma ataci? Daca vrei sa ne atacam, ne atacam si vei vedea ca o sa iesi in pierdere. Faci niste afirmatii care crezi ca te ajuta la ceva?”, a spus Marius pe Instagram.

„Plus de asta, tine cont ca te-am facut mama si nu meritai, te-am facut mireasa si nu meritai, nu meriti nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevaratul tau caracter! Daca ma apuc sa-ti dau masca aia jos, nu stiu daca o sa fie bine, dar eu ma gandesc la cine o sa sufere mai tarziu. Si nu uita, vezi ca te-am luat grasa si te-am lasat slaba! Ar trebui sa-mi multumesti!”, a mai adaugat acesta.

In urma cu cateva zile, Oana Roman a aratat public o conversatie pe care a avut-o recent cu Marius Elisei, fostul ei partener si tatal fetitei sale. Vedeta a publicat pe Instagram mesajul primit de la fostul sot, care i-a cerut neaparat acesteia sa renunte la numele lui.