Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 24 mai 2023. Trei zodii sunt puse la zid de astre, patru primesc ajutor ceresc

Sfatul zilei de miercuri. Pavel Globa ii sfatuieste pe reprezentantii tuturor zodiilor sa-si controleze emotiile, altfel problemele nu pot fi evitate. Nu ar trebui sa va ocupati de chestiuni importante si responsabile, deoarece nu va veti putea concentra asupra lor.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Astrologul ii sfatuieste pe Berbeci sa se gandeasca cu atentie la fiecare pas, la fiecare fapta. Evitati jocurile de noroc si riscurile. Mai mult, daca nu esti sigur de rezultatul cazului.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul in aceasta zi ar trebui sa fie prietenos cu ceilalti. Bunatatea ta se va intoarce la tine de o suta de ori si-ti vei gasi in sfarsit armonia interioara.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nostalgia este contraindicata pentru Gemeni in aceasta zi. Nu ar trebui sa te intorci in trecut, mai ales daca nu ai amintiri placute. Gandurile negative nu vor face decat sa-ti strice starea de spirit. Concentreaza-te pe prezent si gandeste-te la viitor.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii ar trebui sa se pregateasca pentru dragoste si intalniri placute. Poate ca partenerul iti pregateste o surpriza de care iti vei aminti mult timp.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii trebuie sa se concentreze pe treburile neterminate in aceasta zi. La urma urmei, maine nu vei avea timp pentru asta: vei avea noi sarcini si provocari si s-ar putea sa fii nevoit sa pleci intr-o calatorie neplanificata.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Astrologul o sfatuieste pe Fecioara sa fie economa in acest moment si sa pastreze banii in portofel. Nici macar sa nu mergeti la magazin decat daca este absolut necesar. Faceti economie oriunde este posibil.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta are o dispozitie pozitiva in aceasta zi. Studiaza calm, lucreaza, dar nu uita de odihna. La urma urmei, suprasolicitarea poate duce la starea de rau.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru Scorpion, ziua va fi absolut fantastica. Astazi se vor intampla numai lucruri placute. Ai incredere in intuitia ta si totul va fi perfect.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul nu poate fi intelept in aceasta zi. Alegeti cele mai simple solutii la probleme. Nu-ti face singur viata un iad.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Astrologul ii sfatuieste pe Capricorni in aceasta zi sa pastreze pentru ei insisi toate bucuriile realizarilor. La urma urmei, astfel nu faci decat sa infurii pe cei rai si pe cei invidiosi care te pot impiedica sa-ti atingi obiectivele.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Orice modificare este contraindicata pentru Varsator. Incercati sa ramaneti calm si sa nu incepeti nimic nou. Lasa totul asa cum este, deocamdata. Sunt permise doar ajustari minore.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii in aceasta zi nu trebuie sa cheltuiasca bani. Nici prin cap sa nu va treaca sa aruncati banii pe achizitii mari. Atentie, vin vremuri grele.