A murit preotul Mihai Argatu, parohul Bisericii „Sf. Gheorghe” din Iacobeni

Preotul Mihai Argatu, parohul Bisericii „Sf. Gheorghe” din comuna Iacobeni, a murit, sâmbătă, la vârsta de 62 de ani.

Mihai Argatu era paroh al Parohiei Iacobeni din anul 1991, scrie stiridesuceava.net

“Astăzi, 18.12.2021, întreaga suflare din comuna Iacobeni a înghețat la aflarea veștii că părintele Mihai Argatu a plecat la cele veșnice.
Cuvintele sunt slabe pentru a vorbi despre părintele Mihai, mereu alături de enoriași, vrednic slujitor al Sfântului Altar, respectând cu sfințenie cuvântul Mântuitorului, din care dădea povață ziditoare de suflet.
De-a lungul activității sale pastorale, a încercat să zidească o biserică în sufletul fiecărui creștin din parohie și pe toți să îi adune atât în Biserica “Sfântul Gheorghe” din Iacobeni cât și în Biserica “Sfântul Dimitrie” din Mestecăniș, a cărei zidire s-a desfășurat sub directa sa îndrumare.

Va rămâne veșnic în inimile noastre și îi vom păstra vie amintirea, pomenindu-l la rugăciune. Suntem alături de îndoliata familie și transmitem sincere condoleanțe!”, a transmis Primăria comunei Iacobeni.

Publicitate

Articolul continuă după reclame
„Drum lin către ceruri părinte Mihai Argatu din Iacobeni. Dumnezeu să vă odihnească în pace cu sfinții și cu drepții părinte. Sincere condoleanțe familiei și enoriașilor la această neașteptată și grea pierdere!”, a transmis Biserica „Sf. Chir si Ioan” de la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.