A murit Marilena, sotia lui Alexandru Arsinel. Anuntul facut de fiul celor doi, Cristian Arsinel: „Acolo SUS te asteapta tata si…”

A murit sotia lui Alexandru Arsinel, Marilena, la nici noua luni de la moartea actorului. Cei doi s-au cunoscut la un strand in 1968 si a fost dragoste la prima vedere. Alexandru Arsinel si Marilena s-au casatorit ulterior, in acelasi an.

Anuntul a fost facut de fiul celor doi, Cristian Arsinel.

„Scumpa mea MAMA, ieri ti-ai luat ramas bun de la noi, de la aceasta lume in care ai fost un INGER si ai plecat intr-o lume cu siguranta mai buna, fara suferinta si fara durere. Sunt sigur ca acolo SUS te asteapta tata si impreuna cu el veti redeveni familia de odinioara.

Nu imi iau la revedere de la tine deoarece vei exista in inima mea pentru totdeauna si undeva, candva si cumva ne vom revedea si ma vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris fiul celor doi, Cristian.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Cei doi au avut impreuna doi baieti, pe Bogdan si Cristian.

Sotia actorului a avut un accident in 2016, in urma caruia nu s-a mai putut deplasa singura, ci doar sprijinita de cadru.

Conform sursei citate, Marilena a alunecat si s-a lovit la cap, iar starea i s-a inrautatit ulterior.

“Sotia mea a inceput sa aiba probleme de ordin neurologic si sa mearga cu greutate. Se sprijina de un cadru. Face recuperare, urmeaza si un tratament extrem de sever. Din pacate, nu se poate opera. Sa speram ca in curand isi va reveni, intr-o oarecare masura”, povestea Alexandru Arsinel la momentul respectiv.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.