Dana Budeanu, revoltata pe profesori: „Ati ingropat tara”

Dana Budeanu a criticat aspru profesorii de matematica, exprimandu-si opinia ca o jumatate dintre acestia sunt insuficient pregatiti si nu depun eforturi semnificative in timpul orelor, intr-un efort de a determina elevii sa apeleze la meditatii.

Dana Budeanu a facut declaratii dure la adresa profesorilor de matematica.

Invitata in emisiunea lui Victor Ciutacu, la Romania TV, Dana Budeanu a sustinut ca jumatate dintre profesorii de matematica din Romania sunt slab pregatiti si nu isi indeplinesc in mod corespunzator atributiile in timpul orelor.

”Peste 50% dintre profesorii de matematica din tara asta intra la ore si le spun copiilor sa transcrie lectia. Apoi, la ora urmatoare, le spun ca nu se descurca si ca au nevoie de meditatii. Repet, peste 50% din profesoriii de matematica fac asta”, a spus Dana Budeanu, potrivit romaniatv.net

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Creatoarea de moda a fost vehementa in criticile aduse profesorilor care au participat la greva, dar s-au distrat in afara tarii in timpul mini-vacantei de 1 iunie si de Rusalii.

„Eu am vazut sute de poze pe zi, cu sute de profesori plecati in vacanta in afara tarii. Acum, cand sunt in greva. Despre ce vorbim?”

Acuzele Danei Budeanu nu se opresc, totusi, doar la adresa profesorilor de matematica. Ea sustine ca intregul sistem educational este compromis si ii acuza pe profesori ca au ajuns in aceasta situatie din cauza votului lor „inteligent”.

”Ultimii 8 ani au ingropat definitiv sistemul de educatie. Am avut copii in scoala si am vazut concret cu s-a distrus totul. Asta este proectul Romania Educata! Vorbesc despre cei 80% care sunt in greva. Ati ingropat tara cu votul vostru intelectual. Ati votat HoHa, Marele Alb. Ca va era rusine sa votati PSD. Sa nu votati PSD-ul ca va faceti de ras. In cabina de vot, in cancelarie. Sa-i votati pe astia care v-au dat un scuipat nobil. Ca sunteti inelectuali”, a mai spus Dana Budeanu.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.