Alexandru Arsinel a fost inmormantat. Sotia actorului, adusa la inmormantare de cei doi fii ai lor.

Trupul neinsufletit al actorului Alexandru Arsinel a fost intampinat in aplauze de cei prezenti la inmormanatare. Marele actor a fost condus pe ultimul drum atat de familie si alti artisti celebri, cat si de oameni de rans care l-au admirat pentru munca sa.

Alexandru Arsinel s-a stins din viata joi, 30 septembrie 2022, la 15 zile de la momentul in care a fost internat in spital. Regretatul actor, in varsta de 83 de ani, era internat pe sectia de ATI, dupa ce starea lui de sanatate s-a agravat si a fost dus la spital de unul dintre fii sai.

Trupul neinsufletit al lui Alexandru Arsinel, intampinat in aplauze inainte de slujba de inmormantare

Peste 300 de persoane, vedete, dar si oameni de rand s-au adunat pe parcusul zilei de duminica, 2 octombrie, la Biserica de langa Cimitrirul Bellu din Capitala unde a avut loc slujba de inmormantare a regretatului actor, transmite Libertatea.ro.

Publicitate

Cei prezenti au intampinat sicriul cu trupul neinsufletit al acotorului in aplauze, in timp ce era purtat de la cimitir spre lacasul de cult. Potrivit aceleiasi surse, printre cei prezenti la inmormantare se numara si Vasile Muraru, bun prieten al maestrului Arsinel si unul dintre cei cu care a purtat ultimele discutii inainte de a se stinge din viata, dar si cantaretul de muzica populara Gheorghe Turda.

Sotia si cei doi fii ai sai au stat la capataiul marelui actor pe intreg parcursul slujbei si l-au condus apoi, pe ultimul drum, catre locul in care isi doarme acum somnul de veci.

Sotia lui Alexandru Arsinel, adusa la inmormantare de cei doi fii ai lor. Marilena, distrusa de durere

Desi are grave probleme de sanatate si este imobilizata, Marilena, sotia lui Alexandru Arsinel a participat la slujba de inmormantare a celui care i-a fost alaturi peste cinci decenii. In cei 54 de ani de casnicie Alexandru Arsinel si sotia sa au trecut prin multe greutati, dar acest lucru i-a facut mai puternici.

Actorul a ingrijit-o pe sotia lui cu ultimele sale puteri, pana in momentul in care a ajuns el insusi pe patul de spital. Imbracata in negru, cu o palarie de aceeasi culoare pe cap si vizibil indurerata, Marilena a stat acolo pe tot parcursul slujbei si si-a condus sotul pe ultimul drum.

Ea a fost adusa in scaun cu rotile de cei doi fii ai lor, iar imaginile cu acestia urcand-o pe scarile Bisericii i-au emotionat pe toti cei prezenti la inmormantarea lui Alexandru Arsinel.

Potrivit sursei mentionate anteior, in biserica, in timpul slujbei, au putut intra doar rudele si prietenii. Ceilalti au ramas afara si au lasat flori chiar pe treptele bisericii din Cimitirul Bellu.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.