Cum este sa traiesti cu cineva din zodia Scorpion: Uite ce obiceiuri are ingerul cazut care lumineaza intunericul

Scorpionul este unul dintre cele mai importante semne ale zodiacului. Arata ca un inger cazut care danseaza in intuneric. Acesta lumineaza noaptea si aduce o noua intelegere a situatiilor de criza in lume.

Profunzimea sa de perceptie si capacitatea de a fi cu adevarat sincer sunt evidente pentru toti cei pe care ii intalneste.

Nativii din zodia Scorpion sunt patimasi, misteriosi, profunzi si persistenti.

Publicitate

Cand isi pun ceva in minte merg pana la capat pentru a-si realiza planul, indiferent de cate obstacole vor intalni in cale. Au o intuitie extraordinara, vad dincolo de mastile oamenilor.

Iata cum este sa traiesti cu un nativ din zodia Scorpion:

– sa te joci cu sentimentele unui Scorpion este ca si cum ai deschide portile iadului;

– au o foarte buna intuitie, nu le trebuie decat cateva minute pentru a-si da seama ce gen de persoana este cel cu care vorbeste;

– le este foarte dificil sa isi tina gura atunci cand nu le convine ceva;

– cand au o zi grea, se comporta ca si cand nu le pasa de nimeni si nimic;

– sunt interesati doar de relatii lungi si casatorii.

– indiferent de cat de dureros este, nativii din zodia Scorpion vor alege intotdeauna adevarul in locul unei minciuni caldute;

– cum stii cand un nativ din zodia Scorpion te place: atunci cand incepe sa isi impartaseasca planurile cu tine;

– cel mai mare defect al nativilor din zodia Scorpion: deseori isi varsa nervii pe persoanele nepotrivite;

– cer ajutorul altora extrem de rar, dar atunci cand o fac, inseamna ca au nevoie maxima de sprijin;

– Scorpionul este unul dintre cele mai realiste semne zodiacale; niciodata nu vei reusi sa manipulezi un Scorpion.

Scorpionul, daca te iei dupa numele zodiei, ar trebui sa fie periculos si razbunator. In realitate, este un prieten fidel si devotat.

Se caracterizeaza prin: devotament fata de familie si prieteni; tenacitate si determinare; exigenta cu el insusi si cu cei din jur; simt practic in detrimentul idealurilor inalte; atractie spre mister si ocultism; tendinta de a face aliante si de a pastra secrete.

Scorpionul este angajatul ideal: da totul, munceste fara sa se uite la ceas, rezolva, mobilizeaza, raporteaza – totul, la acelasi cost ca orice angajat mediocru din companie.

Este potrivit ca lider de echipa, avand o mare capacitate de mobilizare si coordonare.

In acest moment, s-ar putea sa lase un mare gol in urma lui, plecand sa munceasca pe cont propriu, ca intreprinzator privat sau ca liber profesionist.

 

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.