Zelenski, strigat catre NATO: ”Vor cadea pe teritoriul vostru”

Presedintele Volodimir Zelenski a transmis un avertisment pentru liderii NATO. Liderul de la Kiev a subliniat ca, daca nu se va impune o zona de restrictie aeriana in Ucraina, rachetele lansate de rusi vor ajunge in teritoiul aliantei.

Presedintele ucrainean a distribuit mesajul printr-o postare pe Facebook. Liderul de la Kiev a publicat mai multe imagini tulburatoare cu efectele bombardamentelor Rusiei in tara sa.

„Anul trecut, i-am avertizat pe liderii NATO: daca nu vor exista sanctiuni preventive stricte impotriva Rusiei, va incepe razboiul. Si am avut dreptate. Repet inca o data: daca nu ne inchideti cerul, rachetele rusesti vor cadea ulterior pe teritoriul vostru, pe teritoriul NATO. E doar o chestiune de timp”, a scris Zelenski pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

„Trecem prin cel mai rau calvar din istoria noastra. In viata noastra. Protejam cel mai pretios lucru pe care il avem. Trebuie sa rezistam. Trebuie sa luptam. Si vom castiga. Cred in asta”, a mai spus Zelenski intr-un mesaj video.

In aceasta dimineata un atac rusesc a vizat o baza militara ucrainiana aflata in apropierea granitei cu Polonia. Mai multe atacuri au avut loc in capitala Ucrainei, Kiev.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.