Volodimir Zelenski: ”Daca noi disparem, vor urma…Pana la Zidul Berlinului, credeti-ma!”

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski a cerut ajutorul guvernelor occidentale. Acesta sustine ca daca Ucraina va fi cucerita, atunci Rusia va cotropi Europa de Est.

”Daca noi disparem, sa ne apere Dumnezeu, vor urma Letonia, Lituania, Estonia, etc. Pana la Zidul Berlinului, credeti-ma!”, a spus Volodimir Zelenski. De asemenea, presedintele Ucrainei le-a cerut statelor occidentale sa creeze o zona de excludere aeriana: ”Daca nu aveti forta sa inchideti cerul, atunci dati-mi avioane!”, a declarat Zelenski.

Articolul continuă după reclame

Totodata, liderul de la Kiev a spus, ca este pregatit sa negocieze direct cu Vladimir Putin pentru incetarea razboiului: ”Asaza-te la masa cu mine (…), dar nu la 30 de metri, cum ai facut cu Emmanuel Macron sau Olaf Scholz. Sunt un tip normal, nu musc!”, a mai spus Volodimir Zelenski.

Publicitate

Publicatia rusa Pravda a transmis mesajul presedintelui Dumei de Stat din Rusia, Vyacheslav Volodin in care spunea ca Volodimir Zelenski, a parasit Ucraina si a fost evacuat in Polonia.

Publicatia rusa precizeaza ca ucrainenii nu au comentat inca informatiile.

Publicatia Pravda a fost un ziar sovietic celebru, o publicatie oficiala a Partidului Comunist intre anii 1918 si 1991.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.