Vladimir Putin, reactie dupa discursul lui Biden: ”Tovarasi, intr-adevar, conditiile de lupta implica riscuri „

Presedintele Rusiei Vladimir Putin a facut prima declaratie dupa ce liderul de la Casa Alba, Joe Biden, l-a avertizat sa nu atace tarile NATO. Liderul de la Kremlin a laudat ”operatiunea militara speciala” in care sunt omorati copii.

”Tovarasi, intr-adevar, conditiile de lupta implica riscuri din ce in ce mai mari. Sunt constient de modul in care va comportati in aceasta situatie: cu mult curaj si profesionalism, cu pricepere si fara frica, rezolvati cele mai complicate sarcini in mod competent si precis, in timp ce demonstrati eroism personal.

Intreaga noastra tara vasta este foarte mandra de fiecare dintre voi. Vreau sa va multumesc pentru anduranta si serviciul impecabil adus Rusiei, pentru loialitatea fata de pamantul stramosesc, fata de juramantul vostru de credinta si datoria voastra.

Publicitate

Inca o data, felicitarile mele catre soldati si comandanti, intregul personal si veteranii Garzii Nationale cu ocazia sarbatorii profesiei voastre”, a spus Vladimir Putin in ultimul mesaj video.

Presedintele american nu s-a ferit sa-l faca tuperist si mincinos pe Vladimir Putin, care, dupa ce a spus ca nu va invada Ucraina, a invadat-o sub pretextul „denazificarii” tarii.

„Astazi, Rusia a strangulat democratia si vrea sa o faca si in alte parti, nu numai la ea acasa. Sub pretextul fals al solidaritatii etnice, (Putin – n.r.) a negat natiunile vecine. Putin are tupeul sa spuna ca denazifica Ucraina. E o minciuna, e cinic – si el stie asta. Si este si nerusinare, pe deasupra. Presedintele Zelenski a fost ales democratic, este evreu, familia tatalui sau a fost exterminata in holocaustul nazist, iar Putin are indrazneala – ca toti autocratii dinaintea lui – sa creada ca poate face ce vrea”, a spus Joe Biden in discursul sau.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.