VIRAL! Doar 3% dintre oameni gasesc clopotelul printre chei – esti unu dintre ei?

Puzzle-urile sunt distractive, nu? Sunt o modalitate grozava de a ne testa inteligenta si de a vedea daca suntem mai destepti decat prietenii nostri. Rezolvarea unui puzzle dificil te face sa te simti grozav si cu adevarat inteligent. In plus, este un motiv distractiv sa te arati putin.

Am devenit interesat de puzzle-uri in copilarie, la scoala.

Problemele de matematica care m-au facut sa gandesc diferit au fost cele mai bune, nu lucrurile obisnuite. Au fost o schimbare binevenita fata de aceleasi intrebari si m-au facut sa gandesc in moduri noi.

Publicitate

De atunci iubesc puzzle-urile. Este bine pentru creierul tau sa faci lucruri precum cuvinte incrucisate sau puzzle-uri mai dificile, mai ales cand suntem atat de obisnuiti ca telefoanele si computerele sa faca totul pentru noi. Este foarte bine pentru noi sa ne mentinem creierul in forma.

Articolul continuă după reclame

Am gasit recent un puzzle care era mai greu decat parea. Era doar o imagine, dar raspunsul nu era deloc evident. Mi-a amintit cat de mult imi place o provocare buna care ma pune cu adevarat pe ganduri.

Poti sa vezi clopotelul printre toate cheile?

Potrivit diverselor rapoarte din presa, doar 3% dintre oameni pot gasi clopotelul in 11 secunde.

Esti unul dintre ei?

In imaginea de mai jos puteti vedea o multime de chei. Dar dedesubt se ascunde un singur clopot. Poti sa vezi unde se afla in imagine? Verificati imaginea de mai jos si vedeti daca puteti gasi clopotelul in 11 secunde.

Solutia

Ai reusit sa-l gasesti?

Daca nu, te poti uita mai jos pentru a vedea unde este ascuns clopotelul.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.