Victor Ciutacu o ataca dur pe Simona Halep: „S-a tratat cu piramidon expirat si i-au aparut doua liniute”

Jurnalistul Victor Ciutacu a lansat un atac dur la adresa Simonei Halep dupa ce aceasta a fost depistat pozitiv. Simona Halep a fost testata la US Open 2022, iar rezultatele primite de catre sportiva din Romania au fost pozitive.

La scurt timp dupa Simona Halep a anuntat ca a fost depistata pozitiv la testul anti-drog, Victor Ciutacu a facut-o praf pe sportiva din Constanta.

Jurnalistul crede ca „trisoarea”, asa cum o numeste pe Simona Halep, este protejata desi a facut o greseala uriasa. Totodata, acesta lasa de inteles ca fostul lider WTA a fost constienta atunci cand a luat Roxadustat.

„Nike a taiat-o de la bani pe Sharapova, Dedeman si Banca Transilvania se solidarizeaza cu trisoarea. Si d-aia suntem unde suntem. Coruptii nostri sunt buni, ai lor sa se duca la puscarie, adoram descurcaretii, ne place intorsul de portofele, ne hranim cu alba-neagra. Si inghitim vrajeli cu operatii de deviatie de sept care nu mai lasa campioana sa se desfasoare libera pe teren”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

„Mai tineti minte cum fanii Halapenei faceau party cand au prins-o dopata pe Sharapova? Atunci nu era cu prezumtia de nevinovatie”.

„Eroina nationala a fumat de la frigider si s-a inflamat in gat. S-a tratat cu piramidon expirat si i-au aparut doua liniute pe termometru. Nici vorba de doping, intrebati-l pe CTP, terminati cu rautacizmele.

P.S. Poate redifuzeaza cineva declaratia lu’ Iuruc de la notar, aia cu U.S. Open.

David Popovici, pe urmele Simonei Halep?

„P.S. 2. Nu zic nimic despre fenomenul natatiei mondiale, n-as vrea sa cobesc”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.