Veste proasta pentru sustinatorii AUR. Trei deputati au anuntat ca demisioneaza din grupul parlamentar. Reactia lui George Simion

Veste proasta pentru sustinatorii AUR. Deputatul Danut Aelenei a anuntat, marti, ca demisioneaza din grupul parlamentar al AUR si isi va desfasura activitatea ca neafiliat, cerand, totodata, protectia institutiilor de specialitate pentru ca „a fost amenintat”.

„Nu poti sa conduci o tara, domnule Simion, daca in interiorul partidului tau faci lucruri ilegale si nestatutare. La Constanta exista un numar de 18 inregistrari luate in mod ilegal parlamentarilor AUR, inregistrari transmise, tolerate si folosite impotriva mea tocmai de conducerea de partid. (…) In ultimele zile am fost amenintat verbal ca o sa fiu calcat de o masina, dar nu pot demonstra acest lucru. Chiar astazi asupra mea si sotiei a avut loc o incercare de atentat pentru care am dovezi. Drept urmare, in calitate de demnitar roman, cer protectia institutiilor de specialitate pentru mine si familia mea, intr-un interval de 24 de ore. (…) Din acest moment, imi voi desfasura activitatea ca deputat neafiliat in Circumscriptia electorala nr. 14 Constanta”, a declarat Aelenei, in plenul Camerei Deputatilor.

Publicitate

Danut Aelenei a candidat la presedintia AUR la congresul extraordinar care a avut loc duminica trecuta. George Simion a fost ales presedinte al AUR.

Deputatul Nicolae Roman a anuntat, luni, in plenul Camerei Deputatilor, ca demisioneza din grupul parlamentar al AUR. Un alt fost parlamentar al formatiunii, Francisc Toba, s-a alaturat, recent, Aliantei pentru Patrie, partid infiintat de Liviu Dragnea. „Lume pleaca, lume vine”, a fost replica lui George Simion.

Deputatul AUR, Nicolae Roman, a anuntat, in plenul Camerei Deputatilor, ca va activa ca deputat neafiliat in Circumscriptia 10 Buzau.

„Dati-mi voie sa folosesc acest microfon pentru a-mi cere scuze tuturor prietenilor mei, pe care se pare ca i-am indus in eroare asupra a doua persoane, una dintre ele mai in varsta. Un proverb zice:”Lupul isi schimba parul, dar naravul, ba”. Alta, care se apropie de jumatatea vietii, dar sunt convins ca nici pana la sfarsitul ei si nici cu inca o viata nu va putea face demonstratia celor sapte ani de acasa. Avand in vedere cele spunse, acum si aici, va anunt ca (..) din acest moment imi voi desfasura activitatea ca deputat neafiliat in Circumscriptia 10 Buzau”, a spus Nicolae Roman, in deschiderea sedintei de plen, potrivit Adevarul..

Si Francisc Toba, fost parlamentar AUR, membru al Comisiei pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din Camera Deputatilor, a anuntat ca se alatura Aliantei pentru Patrie, partid creat de Liviu Dragnea, urmand a fi vicepresedinte al formatiunii.

„Totodata, domnul deputat va conduce, in cadrul APP, comisia pentru discutii si negocieri cu parlamentarii care urmeaza sa ni se alature in vederea constituirii de grupuri parlamentare proprii ale Aliantei pentru Patrie”, a informat formatiunea. Liderul AUR a reactionat la scurt timp pe Facebook.

„Un militar neagreat de mine la conducerea AUR a dezertat. Succes la ”patriotul” Dragnea. Lume pleaca, lume vine”, a scris presedintele AUR pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.