Urania, horoscop 12 – 18 martie 2022. Previziunile saptamanale

Horoscop Urania 12 – 18 martie 2022. Celebrul astrolog vine cu vesti noi pentru toti nativii din cercul zodiacal.

Berbec – 12 – 18 martie 2022

Berbecii vor dori sa tempereze excesele care s-au strecurat in relatiile parteneriale ori sa evite confruntarile deschise cu persoane dificile cu care, oricat ar discuta, nu vor ajunge la nici o rezolutie.

Publicitate

Interesanta se arata saptamana viitoare din perspectiva acumularii de vibratii in sectorul casei a XII-a amplificate de Luna Plina in Fecioara, din 18 martie, care le va insufla tuturor nativilor, indiferent de varsta, impulsul necesar pentru evolutia lor ulterioara de a medita asupra conditiei lor actuale si de a tine cont de visurile, dorintele, nazuintele, sperantele si aspiratiile pe care le-au neglijat de-a lungul timpului.

Publicitate

Taur – 12 – 18 martie 2022

Mesaje favorabile sau necesare de la unul sau mai multi prieteni, sansa de a fi sustinuti de un grup de apropiati intr-o chestiune de interes public, noroc si protectie de la o persoana in care nativii si-au pus speranta. Important mesaj astral dinspre zodia Varsatorului, unde se afla in tranzit trei planete care functioneaza intens, provocator chiar, pentru tot ceea ce tine de prezenta nativului in spatiul public, de deciziile luate de acesta sau de felul in care vor face fata sarcinilor ce decurg din functii si raspunderi.

Gemeni – 12 – 18 martie 2022

Zodia Gemeni. Unii Gemeni se vor face remarcati prin autoritatea atitudinii si maturitatea abordarii unei controverse. Alte persoane vor fi obligate sa se apere, sa dea explicatii si sa-si argumenteze o decizie sau o afirmatie importanta in contextul activitatii pe care o desfasoara. Luna Plina in Fecioara, din 18 martie, va introduce un accent radical pentru viata de familie; mecanisme astrale intense care vin dinspre sectorul ascensiunii si al afirmarii socio-profesionale; poate fi vorba de noroc, de o evolutie favorabila, de un succes, de un premiu, de o numire, de „presa buna”, de simpatia publicului sau a colegilor.

Rac – 12 – 18 martie

Nota generala va fi de ostilitate si de masuri contrare intereselor lor care ii revolta pe nativi si pe care acestia le vor contesta, le vor respinge ori vor incerca sa le elimine din campul lor de actiune. Sectorul comunicarii poate capata un loc important in ansamblul preocuparilor obisnuite prin influxul mare si special al planetelor care opereaza in acest sector, precum si pe fondul influentei Lunii Pline in Fecioara, din 18 martie, care va introduce ordine in dezordine si precizie in informatiile ambigui, incorecte, vagi ori insuficient motivate si verificate. Din aceasta cauza, influenta acestei faze va fi importanta pentru limpezirea cunostintelor multor nativi, mai ales daca sunt tineri. Pentru cei maturi va fi vorba de un rastimp marcat de incredere, de speranta si de entuziasm in legatura cu proiectele lor majore de viata.

Leu – 12 – 18 martie 2022

Leii trebuie sa ia in serios chiar si ofertele ce li se par modeste ori banale sau ipostazele care, chiar daca, pentru moment, nu le aduc avantaje stralucitoare, pot sa le asigure o evolutie favorabila pentru multi ani de acum incolo. Si discutiile pot fi profitabile, permitand gasirea unor solutii reciproc avantajoase, a stingerii unor datorii, a temperarii unor conflicte pe teme patrimoniale sau banesti.

Unii se pot confrunta cu imprejurari neverosimile: sa fie ajutati de o persoana necunoscuta lor pana la acel moment ori sa li se acorde compensari nesperate ca singura formula de rezolvare a unui litigiu. In ziua de 18 martie, pe axa celor doua case ale banilor si beneficiilor materiale va opera Luna Plina in Fecioara, care va scoate in evidenta atat oportunitatile si factorii favorabili, cat si riscurile, oferindu-le nativilor argumentele pe baza carora sa analizeze si sa decida.

Fecioara – 12 – 18 martie 2022

Sporturile practicate imprudent, munca intensa, efortul nechibzuit pot crea disfunctii de moment sau chiar accidente (rupturi musculare, edeme, fracturi, traumatisme, entorse, tulburari de miscare sau de irigare cu sange)

Citeste intreaga stire pe Libertatea.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.