Un roman a gazduit 11 refugiati din Ucraina: ”La plecare s-au trezit in jurul orelor 05:00, eu dormind butuc”

Omenia si bunatatea nu au granite si depasesc chiar si barierele lingvistice. O demonstreaza povestea emotionanta a unui barbat din Alba care a gazduit un grup de refugiati ucrainieni. Un roman cu suflet mare a povestit pe Facebook ”patania” vietii lui! Mesajul acestuia a facut inconjurul internetului!

Romanul a avut parte de surpriza vietii lui

Publicitate

„Sa va spun „patania” mea cu un grup de 11 refugiati ucrainieni din Kiev. Scurt : sambata au ajus la mine, cazat, mancat, dormit trebuiau sa plece duminica dimineata spre granita ungara(Nadlac in prima faza.). Sambata noaptea mi-au scris, eu fiind la un eveniment si munceam, daca pot sa-i mai cazez o zi, bineteles am incuvintat.

Publicitate

Astazi la plecare s-au trezit in jurul orelor 05:00, eu dormind butuc, si-au aranjat paturile, au maturat, dat cu mopul in casa, curatat baia si pe deasupra mi-au lasat si un cadou de desprtire sau revedere si anume un cuier pe roti.

Nu am vrut sa-l accept, dar au zis ca e cadoul lor pentru mine si s-ar bucura sa il accept. Concluzia: omenia nu are apartenenta etnica, religioasa, politica sau ce o mai fi, omenia si educatia se „cultiva”. La plecare m-au rugat sa ma asez cu ei, au rostit ceva in ucrainiana si si-au facut semnul crucii”, a scris barbatul pe grupul Uniti pentru Ucraina-Alba.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.