Un medic roman il pune la zid pe Alexandru Arsinel: „Si noua ne este rusine ca traim intr-o tara atat de stramba cat un bosorog sa fie eligibil la un transplant inaintea unui copil doar pentru ca are bani de dat”

Medicul Constantin Cucu este revoltat de atitudinea actorului Alexandru Arsinel. Intr-o postare pe reteaua de socializare, medicul il critica dur pe actor.

„RUSINEA DOMNULUI ARSINEL

Inteleg ca, dupa decuplarea de la indemnizatia de director, domnului Arsinel i s-a facut rusine ca s-a nascut in tara asta.

Pe mine ma mira acest sentiment inedit din pieptul venerabilului.

Pai un om care nu a avut rusine sa se bage in fata la transplant, care nu a avut rusine sa stea pana la varste matusalemice pe un post de raspundere, care nu a simtit rusine nici sa combine certificatul de handicapat cu acest post de raspundere bine remunerat, ei bine tocmai acest domn a inceput brusc sa simta ceva nou pentru el. Rusinea.

Omul mai avea cativa ani si ar fi raposat complet virgin din punct de vedere al rusinii.

Acuma daca lui ii e rusine de Romania asta, care l-a rasfatat atat de mult si de nemeritat, ce sa mai zic de noi, ceilalti? Si de rusinea noastra de a vedea reptile ca domnia sa a acaparandu-ne viata.
Da, si noua ne este rusine, domnule Arsinel, ca traim intr-o tara atat de stramba cat un bosorog sa fie eligibil la un transplant inaintea unui copil doar pentru ca are bani de dat. Bani pe care tot noi, de fapt, ii platim.

Da, domnule Arsinel, aveti dreptate, rusine mare.

Doar ca rusinea sunteti chiar dumneavoastra”, a scris medicul pe contul sau de Facebook.