Adevarul despre starea de sanatate a maestrului Alexandru Arsinel. Ce s-a intamplat cu actorul chiar la miezul noptii

Alexandru Arsinel a fost dus de urgenta, marti seara, la spital. Maestrul a fost luat de acasa de o ambulanta, dupa ce s-a confruntat iar cu probleme de sanatate.  Actorul a refuzat internarea si a plecat acasa dupa ora 01:00 de la Spitalul Universitar.

Dupa ce a fost supus mai multor analize la Spitalul Universitar, maestrul Alexandru Arsinel a luat decizia sa refuze internarea si a plecat acasa insotit de fiul lui.

Potrivit Antena 3, maestrului nu i-au iesit bine toate analizele, insa nu a vrut sa se interneze, in ciuda insistentelor medicilor.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar actorul. Acesta a spus ca nu se simte deloc bine. O ambulanta a ajuns imediat la locuinta actorulu, iar Medicii care l-au consultat au stabilit ca este nevoie sa fie dus la spital pentru investigatii amanuntite.

Din primele informatii se pare ca ar fi fost vorba despre un puseu de tensiune.

Alexandru Arsinel a fost operat pe cord deschis

Actorul a suferit, in urma cu doua luni, o operatie pe inima. Se pare ca acesta are in continuare probleme de sanatate, stari de ameteala si dureri de cap.

„Am fost la spital la Monza la control, dupa operatia la inima. Nu am o stare buna. Imi mai vin niste valuri in cap, in creier, cu toate ca sunt bine! Nu pot sa ma plang! Ma misc destul de greu, trag de mine.

Mai ies din casa pentru spectacolul pe care-l am, dar e foarte greu sa-i multumesti pe toti. In sala sunt 30 de persoane… in conditiile acestea cu pandemia, iar activitatea teatrului se desfasoara si cu ajutorul colaboratorilor, balerini, artisti… Ne-au taiat la jumatate… iar acum Nae ma mai are si pe mine pe cap! Firea ne-a ajutat foarte mult, a ajutat arta, in general, teatrele le-a sprijinit…”, a declarat de curand Alexandru Arsinel.