Traian Basescu, in stare grava la spital. Fostul presedinte a suferit un AVC

Traian Basescu a ajuns in stare grava la spital la doua zile dupa ce judecatorii ICCJ au decis ca a colaborat cu Securitatea, potrivit unor surse citate de Inpolitics.

Traian Basescu ar fi fost internat de urgenta in aceasta dimineata intr-un spital din Paris, dupa ce ar fi suferit un AVC.

Fostul presedinte a fost dus in capitala Frantei cu un avion privat, in urma unui accident vascular cerebral, sustin surse apropiate familiei, potrivit Antena 3.

Publicitate

Este posibil ca Basescu sa fi suferit un AVC pe fondul stresului provocat de condamnarea de ieri, cand Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca fostul presedinte a colaborat cu Securitatea. Politicianul si-ar fi pierdut brusc auzul, acesta fiind semnul care a alertat familia.

Intrucat au aparut complicatii la plamani, medicii romani au decis transferarea lui urgenta in strainatate.

Saptamanile trecute, fostul presedinte ar fi fost internat intr-un spital din Romania.

Informatia nu a fost confirmata pana in acest moment.

Traian Basescu a colaborat cu Securitatea

Este oficial: Traian Basescu a colaborat cu Securitatea. Este decizia definitiva a judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Este vorba despre o decizie definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Recursul fostului presedinte, Traian Basescu, a fost respins, astfel incat acesta a fost declarat colaborator al Securitatii.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.