Horoscop Urania pentru perioada 26 martie – 1 aprilie 2022. Luna Noua in Berbec da peste cap vietile nativilor

Urania a anuntat previziunile pentru fiecare nativ in saptamana 26 martie – 1 aprilie 2022. Luna Noua intra in zodia Berbec, lucru care ii va influenta pe toti nativii.

Horoscop Urania pentru saptamana 26 martie – 1 aprilie 2022

Berbec

Publicitate

Intre 26 si 27 martie vor avea o atitudine rigida si se implica in activitatile mai dificile de la locul de munca. Vor fi tulburati de anumite vesti si evenimente din 27 pana pe 29 martie, dar se vor relaxa apoi pana pe 31 martie.

Publicitate

Luna Noua va aduce schimbari pentru nativii zodiei Berbec, iar Mercur le va da o stare de nerabdare si pot face greseli.

Taur

Refuza sa accepte unele sugestii si idei la inceputul perioadei vizate. Vor fi agitati intre 27 si 29 martie si ar fi bine sa-si pastreze calmul. Relatiile de prietenie sunt bune intre 29 si 31 martie, dupa care Luna Noua in Berbec ii va face sa se adanceasca in ganduri. Astrele le recomanda Taurilor sa nu traga concluzii.

Gemeni

Nu renunta la convingerile lor si nici nu cedeaza in discutiile cu persoanele interesate de aceleasi aspecte financiare. Cei tineri vor fi creativi si intuitivi intre 27 si 29 martie, au idei si initiativa.

Sunt nevoiti sa-si modifice planurile din cauza unor situatii imprevizibile. Apar tensiuni in relatiile de prietenie, iar Gemenii vor fi mai impulsivi, se vor enerva mai repede, chiar daca nu au intotdeauna un motiv intemeiat.

Rac

Nu sunt interesati de propunerile primite de la anumite persoane si nu vor sa mentina parteneriatele unde exista incordare si gelozie. Apar schimbari neprevazute in plan material sau patrimonial intre 27 si 29 martie. Racii vor trata evenimentele imprevizibile cu responsabilitate si maturitate. Sunt provocari si in sectorul vietii publice.

Leu

Sunt obositi si nu au chef de munca la inceputul perioadei, desi isi vor indeplini toate obligatiile. Relatiile parteneriale pot fi diverse, in sensul in care unele ii entuziasmeaza, altele nu. Pot aparea conflicte intre partenerii de afaceri.

Unii se refac dupa dificultati in plan social sau personal, al sanatatii. Luna Noua in Berbec aduce motive de nemultumire pentru Lei.

Fecioara

Se confrunta cu probleme de sanatate intre 27 si 29 martie. Pot aparea schimbari in plan profesional, iar intre 29 si 31 martie vor putea sa reia relatiile cu anumite persoane, sa faca pace. Partenerii de afaceri pot avea conflicte legate de bani. Luna Noua in Berbec le aduce un nou inceput Fecioarelor.

Citeste intregul horoscop pe libertatea.ro.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.