Tragedie in Vaslui. Un barbat, de 40 de ani, si sotia lui, de 30 de ani, au fost gasiti spanzurati.

Tragedie in Vaslui.  Caz socant intr-o comuna din Vaslui. Un barbat si-a pus capat zilelor, la scurt timp dupa ce si-ar fi lovit si omorat sotia. Intr-un moment de furie, barbatul si-a iesit din minti si convins ca sotia l-ar fi inselat a ucis-o.

Totul s-a intamplat in localitatea Cepesti. In urma unei discutii aprinse, dupa ce barbatul de 41 a acuzat-o pe femeie ca l-ar fi inselat, acesta a spanzurat-o intr-o anexa a gospodariei.

Moarte invaluita in mister

Imediat dupa isprava, barbatul nu a mai rezistat si s-a sinucis. Au fost gasiti spanzurati in curtea casei, mai intai el, apoi la cateva ore politistii au gasit si cadavrul femeii de 30 de ani.

Cei doi soti au impreuna doi copii. Unul dintre ei este inca la gradinita, in timp ce celalalt urmeaza sa intre in toamna in clasa a treia.

Copilul de 5 ani a fost cel care l-a gasit pe tata spanzurat, l-a chemat pe cel de 9 ani, care i-a taiat funia, iar apoi au fist alarmate autoritatile Abia dupa cateva ore au gasit-o si pe mama intr-o anexa.

„La data de 27.07.2022, ora 12.25, Politia Municipiului Barlad a fost sesizata cu privire la faptul ca un barbat de 40 ani, din Cepesti, comuna Bogdanita, judetul Vaslui, a fost gasit decedat (spanzurat), in curtea locuintei.

Ulterior, la ora 20.31, Politia Municipiului Barlad a fost din nou sesizata, cu privire la faptul ca a fost gasita decedata, respectiv spanzurata, si sotia barbatului decedat (30 de ani), intr-o anexa din curtea locuintei.

Intrucat in cauza exista suspiciunea comiterii unei infractiuni contra vietii, cercetarile au fost preluate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui, urmand a fi efectuate cercetari, pentru stabilirea imprejurarilor in care s-au produs cele doua decese”, transmite ISU Vaslui.