Tragedie in cinematografia internationala. Un cunoscut actor si-a gasit sfarsitul intr-un accident aviatic, alaturi de cele doua fiice ale sale

Doliu in cinematografia internationala. Actorul Christian Oliver, recunoscut pentru rolurile sale in filme precum „Speed Racer” sau „Valkyrie”, a pierit impreuna cu cele doua fiice ale sale intr-un tragic accident aviatic in apropierea insulei Petit Nevis din Caraibe.

Actorul Christian Oliver a murit

In varsta de 51 de ani, actorul si fiicele sale, Madita in varsta de 10 ani si Annik in varsta de 12 ani, erau singurii ocupanti ai aeronavei care se indrepta spre St. Lucia. Zborul a avut loc de pe insula Bequia din Grenadine si, din pacate, aeronava s-a prabusit in ocean la scurt timp dupa decolare. Pilotul aeronavei, Robert Sachs, a impartit aceeasi soarta tragica.

Toti cei patru ocupanti ai avionului au fost gasiti decedati in urma eforturilor depuse de pescari, scafandri si membri ai garzii de coasta. Personalul militar a reusit sa recupereze trupurile celor patru, iar autoritatile au anuntat ca rezultatele autopsiilor, menite sa elucideze cauzele exacte ale decesului, vor fi facute publice.

Actorul abia terminase de filmat scenele finale pe platourile de filmare ale unui viitor film intitulat „Forever Hold Your Peace”, cu doar cinci zile inainte de Craciun. Regizorul Nick Lyon i-a adus un omagiu lui Oliver joi seara, postand o fotografie pe Instagram cu el si cu regretatul actor in ultima lor zi de filmari. „Am vorbit ani de zile despre producerea unui film impreuna si, in cele din urma, l-am facut”, a scris Lyon, adaugand ca el si Oliver au lucrat impreuna la cinci proiecte. „Iti multumesc ca esti un coleg, actor si prieten grozav.”

Cariera de actor a lui Oliver, care s-a nascut in Germania, a inceput in 1994 cu un rol de 26 de episoade in serialul „Salvati de clopotel”. Din 2006 pana in 2008, a interpretat zeci de roluri in filme precum „Speed Racer” (2008 ) si „The Good German” (2006), al carui actiune se derula in cel de-Al Doilea Razboi Mondial. In acest film realizat de Steven Soderbergh, Oliver a jucat alaturi de George Clooney si Cate Blanchett.