Cine este cea de-a opta victima din incendiul de la Ferma Dacilor. A fost cautat timp de mai multe zile in cenusa

Tragedia de la Ferma Dacilor. A fost identificata si a opta persoana disparuta in incendiul care a distrus Ferma Dacilor din Tohani, cu ajutorul fragmentelor de oase aduse la Bucuresti. Este vorba de Petru Ene, fiul de 11 ani al lui Lucian Ene, prieten apropiat cu proprietarul localui. Criminalistii si pompierii au cautat timp de mai multe zile in cenusa trupul neinsufletit. Cele opt victime sunt Ene Petru, Ene Luca, Dinicu Victor (toti trei minori), Lucian Ene, Gavrila Anca, Marinescu Adrian, Baiceanu Vlad, Andrei Nitescu.

In incendiul de la Ferma Dacilor, familia Ene a pierdut trei membri, tatal si doi dintre cei trei copii. Matei, singurul supravietuitor a transmis un mesaj emotionant de pe patul de spital.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

„Tata, ai fost eroul meu, esti exemplu meu in viata, nu imi vine sa cred ca ai plecat asa repede din viata mea, nu imi vad viata fara tine. Petru, te iubesc nespus de mult, esti fratiorul meu si mereu vei fii, esti puterea mea si sufletul meu. Luca, esti geamanul meu, te iubesc cel mai mult, o parte din mine a murit odata cu tine, ti-am zis sa vii dupa mine, nu inteleg de ce te-ai oprit…M-ati lasat singur cu mama, o sa am grija de ea va promit. Sunteti familia mea si va iubesc infinit, mi-as fi dat viata pentru voi. Drum lin catre ceruri ingerii mei”.

Petru Ene era fotbalist la New Stars, iar antrenorul sau a declarat ca avea potential sa devina un mare jucator. Daniel Gheorghe, antrenor la New Stars al lui Petru Ene: Petru era unul dintre copii foarte buni ai tarii. Avea viteza, tehnica, un tupeu in teren. Am ramas stana de piatra, nu mi-a venit sa cred.

Reamintim ca toti cei 26 de oameni care erau cazati la pensiunea din Tohani au avut o singura iesire. Prin iadul de foc. Multi dintre ei dormeau cand au izbucnit flacarile. Opt dintre ei n-au reusit sa mai scape. Trei erau copii. Se adunasera sa-l sarbatoreasca pe fiul patronului pensiunii – Victor Dinicu, un pusti de 11 ani.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.