Toni Iuruc, prima reactie dupa ce Simona Halep a fost depistata pozitiv: „Va dezvalui ceva in premiera”

Toni Iuruc, fostul partener de viata al Simonei Halep, a declarat ce este „realmente surprins” dupa ce Agentia Internationala de Integritate a tenisului a anuntat ca sportiva a fost suspendata provizoriu, fiind testata pozitiv la US Open 2022.

„Sunt socat, nu-mi revin de o ora, sunt socat si iarasi socat! Nu pot sa cred asa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi in circuit, si va jur ca aceasta fata, fosta mea sotie, este obsedata de un singur lucru: cinstea! Poti sa-i iei orice Simonei, daca i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om!

Nu stiu ce s-a intamplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greseala. Simona nu ar fi facut asa ceva nici daca i-ai fi taiat mana ca sa nu mai joace tenis. Simona Halep nu ar trisa niciodata, cariera ei este blazonul ei si o stiu cel mai bine…

Publicitate

Stiti foarte bine ca abia am terminat divortul, as fi putut sa spun ‘No comment’. Nu am cum sa fac asa ceva, cand cunosc acest om atat de bine, cand am stat cu ea atatia ani. Simona era obsedata sa nu greseasca. Va dezvalui ceva in premiera: nu bea niciodata nici macar apa daca sticla nu era sigilata. O desigila cu mana ei, mereu era atenta. Va mai spun ceva. Nu lua nici macar o Vitamina C fara sa intrebe medicul. Este bolnava de corectitudine.

Nu pot eu sa-mi dau cu presupusul ce s-a intamplat, nu sunt specialist in antidoping, dar va spun apasat ca Simona nu putea sa faca asa ceva! Nu putea sa recurga la asa ceva. Chiar daca ne-am despartit, sustin cu tarie, pana in panzele albe acest lucru: Simona are un suflet curat!

Articolul continuă după reclame

Habar nu am cum a aparut povestea asta, nu sunt specialist, nu pot sa dau eu verdicte. Dar pot sa va garantez un lucru, pentru ca am fost non-stop alaturi de ea in ultimii ani, fata asta nu putea sa faca asa ceva. Undeva este o greseala… Ceva s-a intamplat, nu vreau sa ma gandesc la altele.

Nu conteaza ca ne-am despartit, adevarul este unul singur: Simona este un om crescut cu o morala si cu o datorie pentru adevar, principii pe care nu le-ar abandona niciodata, pentru nimic in lume. Vorbesc acum de tenismena Simona Halep, de sportivul Simona Halep, pentru care, repet, cinstea e mai presus decat orice.

Imi pare foarte rau, sunt socat, mi-e foarte greu sa-mi revin si sa-mi gasesc cuvintele. Vreau doar sa fie puternica si adevarul sa iasa la iveala. Pur si simplu, refuz sa cred ca Simona ar face asa ceva. Tot ce a castigat a castigat prin munca si prin sacrificii. Nu e posibil asa ceva, e ceva ce a aparut pe circuitul testului, pe care nu-l inteleg”, a spus Toni Iuruc, pentru Fanatik.

”Nu stiu despre ce este vorba. Aflu acum, de la dumneavoastra, sunt realmente surprins. Nu am ce sa spun mai multe, nu am ce sa comentez”, a declarat Toni Iuruc, pentru Playsport.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.