Prietenul lui Toni Iuruc a dat cartile pe fata. Ce s-a intamplat, de fapt, intre afacerist si Simona Halep: „Lui nu i-a placut”

Simona Halep a divortat de Toni Iuruc la mai putin de un an de cand cei doi s-au casatorit civil. Campioana noastra si afaceristul au semnat actele de divort la un notariat din Bucuresti.

De ce au divortat, de fapt, Simona Halep si Toni Iuruc

Relatia dintre Simona si Toni s-ar fi racit in ultimele luni, de cand sportiva a inceput sa se antreneze cu Patrick Mouratoglou. Afaceristul i-ar fi dat un ultimatum.

„Toni e extrem de gelos si nu doar asta, dar chiar a simtit ca e timpul sa fie intr-adevar o familie, cum sa faca si ei copii, daca ea era mai mereu plecata? N-a mai rezistat. Plus ca mereu Simona era numai cu barbati dupa ea, o echipa intreaga, iar lui nu i-a placut, i-a zis: ori sta mai mult pe acasa, ori isi vede fiecare de viata! Si, la urma urmei, e barbat, ce sa faca? Sa zboare mereu prin toata lumea dupa ea ca sa simta si el ca are nevasta?”, a spus un amic de-al lui Toni Iuruc, potrivit Exquis Magazine.

”Suntem doi oameni normali, nu cautati senzationalul ca nu e, am decis sa o luam fiecare pe drumul lui, suntem in relatii normale”, a spus Toni Iuruc, dupa ce a semnat divortul la notar.

Intrebat daca se mai poate schimba ceva timp de o luna,  potrivit legii, milionarul machedon a zambit si a raspuns: ”Masina merge numai inainte, nu?”.

Simona Halep vrea sa treaca repede peste relatia cu Toni Iuruc. Tenismena a sters aproape toatele pozele cu fostul sot de pe retelele sociale. Singura fotografie pe care a pastrat-o este de la o petrecere care a avut loc inainte de cununia civila de anul trecut.