Teo Trandafir, despre relatia pe care o are cu Bursucu: „Avem un fel de casnicie”

Teo Trandafir a acordat un interviu unde a vorbit deschis despre viata profesionala, cea de familie si despre relatia pe care o are cu Bursucu.

Prezentatoarea a spus pentru pentru click.ro ca ea si Bursucu petrec noua ore pe zi impreuna, de luni pana vineri, iar in timpul liber, fiecare isi petrece timpulcu familia lui.

„Noi stam impreuna de la ora 10.00 pana la ora 19.00, zilnic, de luni pana vineri. Restul timpului il dedicam familiilor noastre. Noi avem un fel de casnicie publica care comporta mult mai multe responsabilitati decat una privata. La televizor, orice mic dialog poate fi intors pe toate partile si interpretat in fel si chip de cei care il vad”, a declarat prezentatoarea tv pentru sursa citata.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Teo Trandafir, despre casatorie.

„Eu sunt un om care traieste iubind si din iubit, si imi permit sa sper ca anul viitor imi va aduce iubire linistita si in pace. In ecuatia asta mai intervine si Dumnezeu. Nu pot sa vad lucruri care nu se vor intampla, ca dupa aceea sa fiu dezamagita. Daca Dumnezeu vrea, probabil se va intampla”, a spus vedeta.

Teo Trandafir, despre Mircea Badea

„Cu Mircea Badea pastrez legatura atat cat putem, avand in vedere ca lucram pe fusuri orare diferite, dar nu ne dam inapoi. Ne spunem atunci cand avem ceva care chiar <arde>”

Cum arata o zi din viata prezentatoarei?

Primul lucru pe care il fac dimineata este sa aprind lumina: in capul meu si in casa. Apoi urmeaza lucrurile frivole pe care le facem cu totii dimineata. Plec spre redactie, pregatim ultimele detalii ale editiei din ziua respectiva, emisiunea in direct de la ora 15.00 la 17:00, apoi sedinta de redactie pentru editia de a doua zi si nu numai. In functie de cat dureaza aceasta sedinta imi organizez si seara.”, a declarat Teo Trandafir, pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.