Tavi Clonda, gest emotionant pentru sotia sa. Gabriela Cristea a implinit 48 de ani!

Gabriela Cristea isi serbeaza ziua de nastere, prezentatoarea TV a implinit 48 de ani. Sotul ei, Tavi Clonda a fost cel care i-a facut o urare emotionanta chiar la miezul noptii si a postat cateva fotografii pe retelele de socializare. Iata ce i-a transmis sotiei sale!

Sarbatoare mare in familia lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea isi serbeaza ziua de nastere

Gabriela Cristea a primit mesaje emotionante de la fani, iar Tavi i-a facut o urare speciala inca de la miezul noptii. Iata ce i-a transmis Tavi Clonda!

Publicitate

Articolul continuă după reclame

”Iubita mea, Gabriela, acum ceva timp eram doar doi necunoscuti, acum suntem 4,family! La multi ani,iubita mea sotie! Te iubesc la infinit! ❤️👸🏻✌🏼 #victorienii”, a scris Tavi Clonda pe retelele de socializare.

Cum isi petrece zilele de nastere si Tavi Clonda

”Toate aniversarile au fost pe platou, unde nu primeam doar un tort, ci mult mai multe, apoi mergeam acasa, nu aveam copii… Nu-mi aduc aminte viata dinainte de copii, ce faceam cu atata timp liber. Era relaxare totala, dadeam de mancare la catei doar. Ma gandesc acum cat de mult timp liber au unii oamenii, sa profite de el, ca dupa ce vin copiii nu se mai poate”, a spus Tavi Clonda.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.