Doliu in lumea muzicii populare! Artistul s-a stins din viata la doar 47 de ani

Ionel Lazar, unul dintre cei mai valorosi artisti de muzica populara, a murit! Anuntul a fost facut de Alexandru Lilea.

„A plecat la ceruri Ionel Lazar, valoros rapsod al cantecului popular muntenesc, din zona etnofolclorica a Sloboziei… Dumnezeu sa te ierte si sa-ti faca odihna vesnica, Ionele!”, este mesajul postat pe Facebook

Publicitate

Solistul se lupta cu o boala grea si slabise peste douazeci de kilograme in doar cateva luni. Ionel Lazar se afla internat la Fundeni si facea radioterapie.

Ionel Lazar a murit

Artistul avea 47 de ani si era un valoros rapsod al cantecului popular muntenesc, din zona etnofolclorica a Sloboziei. Acesta fusese operat de doua ori, dupa ce in corpul sau au fost gasite doua tumori si incepuse procedurile de radioterapie. Din nefericire pentru el, ajunsese la spital intr-un stadiu avansat al bolii, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Anul trecut, Ionel Lazar anunta ca fusese diagnosticat cu cancer.

„Slabisem in ultimul timp, am crezut ca e de la oboseala, nunti, de la munca in gospodarie, dar era vorba despre o boala imprevizibila pe care o duc de un an jumate. Am avut o tumora pe care am descoperit-o foarte tarziu. Cand m-am operat, medicii au constatat ca au aparut si alte tumori la vezica urinara, pulmon si ficat. Acum am fost operat a doua oara si sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, sa ma fac si eu bine, cate zile oi avea, ca viata mea e in mainile lui Dumnezeu! De un an jumate n-am mai putut sa dorm, acum mi-a facut domnul doctor niste calmante pentru somn”, declara Ionel Lazar, conform revistei Star Popular, in cursul anului trecut.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.