ANAF a facut anuntul: „Nu deschideti aceste emailuri”. Toti cetatenii trebuie sa stie

La sesizarea unor contribuabili, ANAF atentioneaza, la nici o luna de la precedentele emailuri ale unor infractori cibernetici, cu privire la mesaje false.

ANAF atentioneaza cu privire la o noua campanie de mesaje false, transmise in numele institutiei, prin care contribuabilii sunt anuntati ca au ”plati fiscale restante”. Mesajului ii este anexat un document, ”factura fiscala”, pe care va sfatuim sa nu il deschideti, in niciun caz!

Reiteram urmatoarele:

 nu deschideti aceste emailuri si

Publicitate

Articolul continuă după reclame

 nu accesati documentele anexate sau linkurile din continut;

 nu transmiteti bani catre conturile mentionate!

Serviciul Spatiul Privat Virtual, pus la dispozitia contribuabililor, gratuit, a fost creat si dezvoltat pentru o comunicare securizata cu institutia.

De asemenea, contribuabilii pot obtine informatii fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.