Mircea Badea, reactie neasteptata dupa ce Simona Halep a fost depistata pozitiv: „Pai ce dopaj e ala!?”

Mircea Badea sustine ca sunt mult prea multe semne de intrebare cu privire la situatia Simonei Halep.

„Astazi a venit si o doamna doctor care o cunoaste foarte, foarte bine pe doamna Halep, care a lucrat cu doamna Halep! Si eu aseara imi manifestam in emisiune niste nedumeriri. Adica am ajuns la o saturatie, eu ca telespectator si cititor de stiri, la o saturatie de lucruri abstracte, in speta a doamnei Halep.

Adica as vrea mai ‘pe concret’. De exemplu, zice: ‘Doamna Halep este hotarata sa lupte pana la capat in treaba cu dopajul!’. Bun, am inteles! E o informatie absolut abstracta.

Publicitate

Dansa este darza, o luptatoare, se va lupta pana la capat! Foarte frumos, bravo! Dar cum? Concret, ce va face? Ca eu asta nu am inteles de la cei care spun frazele astea”.

„Lupta pana la capat, adica ce? Contesta probele alea de la laboratorul lui peste prajit, de unde naiba era? Ok, asta ar fi ceva concret.

Se poate, exista procedura? Deci, domne, poate aia au gresit! Se poate intampla, ce dracu’. Fiecare dintre noi am primit o data in viata niste analize anapoda care ne-au bagat in niste nelinisti. Apoi nu s-au confirmat, erau gresite!

Deci exista procedura pentru contestarea laboratorului? Proba era de urina, a facut pipi in borcan, din borcanul respectiv a pus in alte doua borcane. Proba 1, proba 2, s-a dus la laborator si a iesit rezultatul asta, care inteleg ca a aratat o cantitate infima de substanta din aia.

De asemenea, am inteles tot de la doamna doctor ca Simona Halep a mai fost testata cu cateva zile inainte, nu cu multe, si iesise negativa la orice”, a mai spus Mircea Badea, la emisiunea „In gura presei”.

„Si eu inclin sa cred ca aici Simona Halep este o victima”

„Dupa aia a iesit pozitiv la o cantitate infima, ceea ce ar fi fost complet ridicol din punctul de vedere al intentiei de a te dopa. Pai ce dopaj e ala!? Dar n-am inteles daca astia de la laboratorul din Canada mai au borcanul cu pipi recoltat de la doamna?

Ca sa poata reface, eventual! Exista procedura pentru asa ceva sau pur si simplu daca aia a iesit zici ca e facuta de Dumnezeu Tatal si aia e?

Strict rational, sa iei substanta lui peste prajit si intr-o cantitate infima, nu are niciun sens de niciun fel! Da! Si eu inclin sa cred ca aici Simona Halep este o victima!

Nu gasesc un argument strict rational pentru care sa se fi dopat cu chestia asta. Sa presupunem ca daca au gresit aia de la laborator, bun, s-a terminat! Dar daca nu au gresit aia ca tantalaii, intrebarea e: cum dracului?”, a mai spus prezentatorul Tv despre Simona Halep.

„Ca totusi, pe bune, cum? Vad ca sunt unii care macane prin presa, inclusiv v-am citat ieri pe unul, nu stiu ce doctor de la o structura sportiva. Ca zice, ‘domne ca poate nevasta lui Mouratoglou i-a varat’. Pai i-a varat cum?

Adica s-a dus ea in vizita… Cum s-a intamplat concret? S-a dus doamna Halep in vizita acasa la Mouratoglou si i-a zis aia: ‘Draga Simo, am facut o salata de boeuf, mi-a iesit extraordinar! Uite, asta e portia ta! Speciala! Din asta mananci tu!’. Cum asa? Cum a facut?”, a mai spus Mircea Badea.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.