Anamaria Prodan, discurs uluitor dupa scandalul cu Reghe: ”Voi, femei romance, nu v-ati saturat sa fiti…”

Anamaria Prodan si-a surprins fanii atunci cand a anuntat ca intra in politica. Impresara face acum parte din Alianta Pentru Patrie. Discursul sau vine dupa scandalul cu Reghe.

”Se spune despre mine ca sunt o femeie bataioasa. Ca ma bat cu barbatii. Da! Sunt o femeie bataioasa si pot concura cu orice barbat pentru orice functie, pentru a avea un serviciu bun, pentru a avea o pozitie recunoscuta. Am reusit sa imi fac, prin propriile mele puteri, fara sa am ajutorul nimanui, un renume si un brand intr-o lume considerata pana de curand, a barbatilor. In Romania, femeile inca sunt vazute ca anexe ale barbatilor, iar cele ce reusesc singure, prin fortele lor, sunt privite cu neincredere si atacate pana si de femei. Voi stiti ca, de exemplu, in Romania, doar 12% din totalul companiilor romanesti listate pe piata reglementata a BVB, au o femeie in pozitia de director general sau de membru al directoratului? Iar in politica, situatia este la fel de defavorabila femeilor. Vi se pare normal ca in Guvernul Romaniei, de exemplu, numarul ministrilor femei sa fie doar 2?”, a scris Anamaria Prodan pe retelele de socializare.

Articolul continuă după reclame

Anamaria Prodan, o feminista convins

”Voi, femei romance, nu v-ati saturat sa fiti in umbra barbatilor pe care voi, cu devotamentul si cu mintea voastra stralucitoare, ii ridicati si ii promovati in functiile alea pe care voi ar trebui sa le aveti? Nu ati obosit sa primiti mai putini bani ca un barbat pentru aceeasi meserie? Nu vreti sa fiti libere, sa vi se recunoasca meritele, sa nu mai fiti privite ca niste obiecte frumoase, sa vi se faca favoruri doar pentru cum aratati? Dragi romance! Sunteti mult mai destepte, inteligente, puternice si hotarate decat vor ei, barbatii sa recunoasca! Vreti sa aveti acelesi drepturi cu barbatii? Sa obtineti salarii egale cu ei? La angajare sa conteze ce aveti in cap si nu infatisarea voastra? Veniti alaturi de noi in Alianta Pentru Patrie si vom lupta impreuna pentru drepturile noastre, ale femeilor!”, a mai scris impresara in continuare.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.