Anamaria Prodan, marturisiri dureroase dupa parastasul Ionelei Prodan: “Mama se intoarce in mormant”

Anamaria Prodan a facut marturisiri dureroase dupa  parastasul Ionelei Prodan.

”O sa fac un festival Ionela Prodan. O sa fac si un muzeu Ionela Prodan, la Dabuleni, acolo unde s-a nascut mama mea. Noi nu mai avem casa acolo. Dar avem pamanturile si avem casele rudelor. O sa facem acolo si casa memoriala. Mi-au spus cei din Dabuleni, autoritatile, sa ne vedem sa discutam si sa facem chestia asta”, spune, in exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

De altfel, ne precizeaza Anamaria Prodan, la Dabuleni ar avea loc, daca se va concretiza, a doua editie a festivalului dedicat mamei sale. ”La cum a fost la pomana, putem spune ca prima editie a fost un succes”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Publicitate

Anamaria Prodan, dezvaluiri despre invataturile primite de la Ionela Prodan.

”Sunt ok acum. Am invatat de la mama ca viata asta iti da si bune, si rele. Acum ii ascult versurile si le inteleg. Mi-a spus ca nu stii niciodata pe cine ai langa tine, ca nu stii ce se va intampla si ca oamenii nu sunt recunoscatori. Ma refer la oamenii rai, oamenii dusmanosi…

Pentru lucrul asta mi-a spus mama de fiecare data sa nu ascult ce spune lumea, sa nu aplec urechea, sa nu traiesc dupa cum spune lumea pentru ca nu traiesc cu ei, ca nu ma vor ajuta, sa traiesc doar cum simt si sa zambesc mereu. Intotdeauna, imi zicea mama, daca zambesti treci peste greutati. Daca faci haz de necaz, depasesti momentul”, a spus impresara.

Anamaria, despre relatia dintre Laurentiu Reghecampf si Ionela Prodan: ”El nu avea curajul sa se uite spre mama mea”

”Daca mama era in viata, ceea ce s-a intamplat in ultima vreme nu s-ar fi intamplat niciodata. Nu il omora, el nu avea curajul sa se uite spre mama mea. Mama mea, pe el, l-a facut cine e astazi, l-a ajutat, a fost ca si copilul ei.

Probabil se intoarce in mormant, dar lucrurile astea nu raman nepedepsite. Dumnezeu niciodata nu lasa ceva fara rasplata. Iar mama mea, care e acolo, Sus, cu siguranta lucreaza si stie ca nimic nu ramane nepedepsit. Iar Dumnezeu iti da exact cand te astepti mai putin”, a mai spus Anamaria Prodan.

Pleaca Anamaria Prodan din Romania? ”Bebe va alege”

”Dupa 1 ianuarie 2023 imi doresc ca el, care este tatal copilului meu, sa inteleaga tot ceea ce a facut. Si sa ii dea bunul Dumnezeu putere sa munceasca pentru copilul sau copiii lui, daca isi mai aduce aminte de ei.

S-a muncit atat de mult ca sa ajunga unde a ajuns, iar el isi bate joc de absolut tot. E pacat. Sper ca Dumnezeu sa ii dea minte, sa ii deschida ochii si sa inteleaga ca are un copil care ar trebui sa fie mandru de tatal lui, nu sa fuga de el”.

”Noi oricum suntem intre tari, dar totul depinde de cel mic. Probabil, din vara, Bebe va alege unde vrea sa mearga, ori in Dubai, ori in America. Eu traiesc pentru ei, pentru copii, asa ca ei decid ce e mai bine pentru viitorul lor”, a incheiat Anamaria Prodan.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.