Sosoaca, prima reactie dupa ce Kanal D a anulat interviul

Senatoarea Diana Sosoaca nu a mai intrat in emisiunea de la Kanal D, dupa ce postul de televiziune a decis sa nu mai difuzeze „40 de intrebari” cu Denise Rifai. Prezentatoarea o avea ca invitata pe senatoare, anunta Pagina de Media.

Initial, postul de televiziune Kanal D anuntase ca urmatoarea invitata a emisiunii „40 de intrebari” cu Denise Rifai este senatoarea Diana Sosoaca. Ulterior, postul de televiziune si-a schimbat hotararea si a decis difuzarea unei reluari a emisiunii.

Emisiunea, care ar fi trebuit sa fie difuzata duminica de la 22.30, a fost inlocuita cu o reluare a unei emisiuni cu Andreea Mantea, arata sursa citata mai sus.

Publicitate

Diana Sosoaca a reactionat la scurt timp dupa ce intreviul nu a mai fost difuzat de Kanal D.

„Emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, anulata de sistem, dupa ce azi am fost in Vama Siret si am aratat ADEVARUL pe care televiziunile il asasineaza”, a scris fosta senatoare AUR, pe Facebook.

Articolul continuă după reclame

Ce intrebari urmau sa i se puna?

Diana Sosoaca fusese anuntata ca va fi  invitata a emisiunii „40 de intrebari”, printr-un comunicat de presa.

„Cautati sprijin rusesc?”, “V-ati vaccinat pe furis?”, “V-a fost vreodata rusine de ce ati facut?”, sunt doar cateva dintre intrebarile pregatite.

Reprezentantii Kanal D nu au oferit niciun raspuns cu privire la decizia de a nu mai furniza emisiunea cu Diana Sosoaca.

Senatoarea a avut mai multe reactii impotriva Ucrainei, expuse pe pagina sa de Facebook. Sosoaca a sustinut chiar ca nu ar exista niciun conflict armat intre Rusia si Ucraina.

„Ultima noapte de virus, prima noapte de razboi.

Pe orice canal ai da se vorbeste despre baia de sange de la Kiev, despre atacurile asupra Ucrainei, despre pierderi de vieti omenesti s.a.m.d. Sa va spun un mic secret: aveti internet!

Efectiv nu inteleg cum de nu puneti mana sa cautati imagini direct de la sursa. Aveti atasat acestui articol o imagine luata de pe mai multe camere live din Kiev. Imi spuneti, va rog, unde sunt „atrocitatile” comise? Unde sunt bombardamentele, unde e nebunia frontului?”, este una dintre postarile Dianei Sosoaca.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.