Solstitiul de Vara 2022. Magie pentru sase semne zodiacale. Ei sunt nativii care isi schimba radical viata

Solstitiul de vara este momentul perfect pentru a trece la noi obiective. In aceasta perioada, focul si apa capata proprietati miraculoase. Astrologii au prezis modul in care cea mai lunga zi a anului va afecta reprezentantii cercului zodiacal al acestor elemente.

Potrivit astrologilor, solstitiul este momentul in care o persoana se deschide cel mai usor la tot ceea ce este nou si pozitiv.

Solstitiul de vara ii va afecta cel mai favorabil pe reprezentantii celor sase semne zodiacale.

Asadar, Berbecul se va putea reincarca cu energie, astrologii recomanda inceperea cautarii pentru tine si afacerea ta – in aceasta vara vei avea noroc in cariera. Cu toate acestea, incearca sa-ti tii emotiile sub control in orice moment.

Publicitate

LEU

Pentru LEU va fi o buna oportunitate de a gasi un echilibru intre autoevaluare si evaluare de catre alti oameni, sa scapi de complexe. Astrele va sfatuiesc sa va schimbati stilul de comunicare si nu veti observa cat de repede viata incepe sa se imbunatateasca.

SAGETATOR

Pentru SAGETATOR, a sosit momentul sa-ti definesti prioritatile si sa mergi mai repede catre obiectivul tau- este mai aproape decat credzi acum. Depune mai multa perseverenta si fii atent financiar in aceasta vara si vei obtine in curand ceea ce-ti doresti. Este momentul sa profiti de inspiratie si oportunitatea de a-ti realiza visurile.

RAC

Solstitiul de vara are loc in prima zi a tranzitiei Soarelui in zodia Racului , deci aceasta va fi o perioada fericita pentru reprezentantii zodiei. Racii merita o vacanta: distreaza-te si bucura-te de viata. Lunile de vara vor avea succes pentru toate domeniile vietii, nu rata de data aceasta. Mercur in zodia ta va fi, de asemenea, in armonie cu Marte-Neptun din Pesti, care ar putea oferi multa inspiratie in viata ta pe termen lung.

SCORPION

Pentru Scorpioni, exista o perioada de vindecare spirituala si liniste. Amintiti-va, aveti ceea ce altii nu pot. Angajeaza-te in auto-dezvoltare si fii mai increzator in tine – in curand viata ta se va schimba in bine.

PESTI

Solstitiu de vara va trezi creativitatea Pestilor . Pe langa faptul ca este cea mai lunga zi a anului in emisfera nordica, involburata de bucurie si inspiratie de vis, solstitiul il aduce pe Marte apropiat de planeta ta guvernatoare – Neptun . Concentreaza-te asupra activitatii, hobby-ului preferat si, in scurt timp, veti obtine rezultate uimitoare. Pregateste-te sa-ti imbratisezi succesul pe care il meriti.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.