Horoscop 21 iunie 2022, cu Tamara Globa. Solstitiul de vara aduce dorinte implinite pentru trei zodii

Horoscop 21 iunie 2022. Astrologul Tamara Globa ne prezinta previziunile astrale ale zilei de marti. Potrivit astrologului, Solstitiul de vara marcheaza inceputul verii astronomice in emisfera nordica si inceputul iernii astronomice in emisfera sudica a Pamantului.

Aceasta este o sarbatoare a Soarelui si a Apei, Soarele vizitand Luna, iar Luna este lumea noastra interioara. Tot ceea ce simtim in interiorul nostru in relatia cu noi insine, cu oamenii si cu lumea este fundamentul vietii noastre si al succesului nostru. Lumea exterioara este doar o reflectare a lumii interioare.

Fixeaza-ti tot timpul atentia asupra gandurilor pozitive, rosteste cuvinte amabile de sprijin pentru cei dragi, prieteni si alte persoane.

Horoscop pentru zodiile de FOC

BERBEC

Berbecii ar trebui sa-si reconsidere propriile planuri si sa decida asupra prioritatilor si, de asemenea, sa nu lase pe altcineva sa rezolve problemele, pentru a nu pierde controlul asupra situatiei. Reprezentantii zodiei vor dori schimbari in viata lor personala, dar mai bine sa astepte, altfel noi necazuri nu pot fi evitate.

LEU

Indoiala de sine si susceptibilitatea il pot impiedica pe Leu sa faca fata majoritatii problemelor. In luarea deciziilor, astrele va sfatuiesc sa va ghidati dupa experienta, temperand ambitiile si comunicand cu oamenii cu respectul si tactul cuvenit.

SAGETATOR

Sagetatorul ar trtebui sa planifice intalniri de afaceri si negocieri pentru aceasta zi, mai ales daca partenerii sunt reprezentanti ai sexului opus. Astrele sunt alaturi de acest semn zodiacal si il sustin in tot ceea ce intreprinde.Nu sunt excluse unele bonusuri financiare, semn ca isi face bine treaba la locul de munca

Horoscop pentru zodiile de PAMANT

TAUR

Taurul, in aceasta zi este capabil ssa rastoarne muntii pentru a-si atinge scopul. A sosit timpul pentru victoriile binemeritatea. In sfera personala, este recomandat sa te bazezi doar pe propriile sentimente, si nu pe ce spune lumea.

FECIOARA

Fecioarele asteapta o zi intensa din punct de vedere emotional, este posibil sa rezolve lucrurile cu colegii si conducerea, precum si neintelegerile cu cei dragi. Astrele va sfatuiesc sa nu impartasiti nimanui planurile voastre, ci sa ascultati idei venite „din exterior” si sa incercati, de asemenea, sa nu ratati noi oportunitati. In plus, trebuie sa fii extrem de atent – ​​ziua este imprevizibila.

CAPRICORN

Capricornii pot incepe noi afaceri si pot finaliza proiecte pe termen lung, deoarece tind sa acorde atentie lucrurilor marunte in aceasta zi si pot lua deciziile corecte in circumstante care se schimba rapid. Ei vor putea folosi experienta dobandita ulterior. Seara va fi foarte favorabila pentru „adunari” prietenoase si distractie.

Horoscop pentru zodiile de AER

GEMENI

Gemenii in aceasta zi pot face fata cu usurinta oricaror dificultati, dar este important sa nu isi supraestimeze propriile forte pentru a nu aduce probleme. In mod favorabil, negocierile si intalnirile de afaceri se pot dezvolta, nu va fi de prisos sa ai grija de o persoana draga care are nevoie de multa vreme de ajutor.

BALANTA

Balanta este capabila sa obtina sprijin influent in aceasta zi, precum si sa primeasca un ajutor semnificativ in momentul in care este nevoie de o alegere – va ajuta sa abordati o problema  emotionala. Suspiciunea excesiva a reprezentantilor zodiei poate ajuta Balanta in alegerea de noi parteneri care poate duce la neintelegeri.

VARSATOR

Varsatorii nu ar trebui sa aiba prea multa incredere in straini, dar nici nu este recomandat sa depasiti obstacolele fara sprijin. Ar trebui sa interactionati doar cu oameni pe care ii cunoasteti. In sfera personala, nu trebuie sa va exprimati opinia – este mai bine sa evitati conflictele.

Horoscop pentru zodiile de APA

RAC

Racii ar trebui sa lucreze la intarirea autoritatii lor profesionale, ceea ce ii va ajuta sa „urce” rapid pe scara carierei. Trebuie sa fii mai atent la sanatatea ta, precum si sa fii atent la drum (in orice calitate). Exista un risc mare de accidentare la locul de munca, la interactiunea cu animalele, cu obiectele ascutite.

SCORPION

Scorpionii se pot astepta la divergente cu persoana iubita din cauza geloziei si resentimentelor, asa ca ar trebui sa fii foarte atent la propriile declaratii si actiuni. Astrele nu va sfatuiesc sa plecati la drum lung in aceasta zi, sa faceti oferte sau sa cumparati ceva scump.

PESTI

Pestii trebuie sa rezolve toate sarcinile importante in prima jumatate a zilei, dar nu ar trebui sa „faca tam-tam” . Negocierile vor merge bine. Dupa cina, sunt posibile conflicte si dificultati financiare, va trebui sa va asumati responsabilitatea pentru cineva apropiat.