Situatie incredibila! O baimareanca a fost chemata la banca sa plateasca restanta de 1 ban

O situatei incredibila la Baia Mare. O femeie a fost notificata telefonic, de catre banca unde are deschis un cont, sa se prezinte sa-si isi plateasca restantele in valoare de… un ban.

„Eu nu mi-am dat seama cine m-a sunat, decat dupa ce am mers la banca. Eram la rand si m-am gandit sa sun pe numarul de pe care am fost sunata cu o zi inainte, in speranta ca voi afla astfel cine m-a sunat de la banca. Dar a raspuns un robot si asa am aflat ca este o companie de management al creantelor. Dar nici macar nu au spus numele companiei”, a declarat Ada Crisan pentru Adevarul.ro

Dupa ce a apelat la prieteni si cunostinte pentru a gasi o astfel de moneda, femeia s-a prezentat la banca pentru a-si achita datoria. Baimareanca spune ca pana si angajata bancii a ramas “masca” cand i-a transmis ce si cat trebuie sa achite.

Publicitate

„M-a intrebat: <> I-am spus ca am fost sunata de o firma de managementul creantelor si ca am fost anuntata ca trebuie sa vin sa o platesc. Si am venit sa o platesc. Am fost curioasa daca imi da chitanta”, mai spune ea. „Nu m-a luat in ras, cum as fi facut eu in locul ei. Cred ca de aceea nu lucrez la banca”, a incheiat femeia, pentru sursa citata mai sus.

Asadar, bucata de hartie (chitanta) doveditoare ca si-a achitat datoria, a fost mai scumpa decat datoria in sine.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.