Situatie incredibila la televiziunea de stat rusa. Un analist militar a spus in direct ca in Ucraina au murit soldati.

O scena incredibila s-a petrecut la emisiunea Zvezda, televiziunea de stat rusa operata de Ministerul Apararii. Un expert al Biroului rus de analiza militaro-politica, prezent in studio a vrut sa aduca un omagiu soldatilor rusi care mureau in Ucraina, unul dintre prezentatori a reactionat brusc.

– Ce faci?! A strigat el. O inregistrare a intregii situatii a fost distribuita de unul dintre cele mai mari site-uri de ştiri poloneze, Onet.

Imbracat in tinuta militara, cu grad de colonel, Vladimir Jeranosian a afirmat, in interventia sa din studio:

– Aici sunt multe persoane cu experieta militara, au trecut prin Afganistan si prin campania cecena si prin Donbas. Acolo chiar sunt baietii nostri si din Donetk, si din Lugansk si fortele speciale, mor acum, iar tara noastra…

Publicitate

– Nu, nu, nu, nu, nu vreau sa aud asta! Ascultati-ma! Stati! Opriti-va! a strigat prezentatorul emisiunii ridicandu-se panicat de pe scaun.

– Ascultati! Ei mor oricum! a continuat analistul militar.

– Stati! Opriti-va! Nu va puteti opri sau ce? a tipat prezentatorul.

– Vreau doar ca acum toti sa se ridice si sa tina un moment de reculegere in memoria lor, prin tacere macar…

– Ce faceti?!

– Un minut de tacere pentru baietii nostri, care oricum lupta pentru Rusia! a continuat analistul.

– Puteti sa il opriti? a cerut ajutor, disperat, prezentatorul.

– Si pentru Donbas! a adaugat invitatul.

– Va puteti opri acum? Va voi spune eu ce fac baietii nostri: baietii nostri ii distrug pe nenorocitii de nazisti. Este…

– Este corect, dar…, a incercat analistul sa explice.

– Lasati-ma sa continui. Este un triumf pentru armele rusesti! Este un triumf al armatei rusesti. Este renasterea Rusiei! a incheiat isterizat prezentatorul.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.