Simona Halep, prima declaratie dupa eliminarea de la Wimbledon.

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a fost eliminata de la Wimbledon in faza semifinalelor de Elena Rybakina (23 de ani, 23 WTA), scor 3-6, 3-6.

Romanca a analizat meciul la conferinta de presa si a recunoscut ca serviciul foarte slab a fost una dintre cauzele infrangerii.

Simona Halep, prima declaratie dupa eliminarea de la Wimbledon

In acelasi timp, Simona Halep a tinut sa evidentieze prestatia Elenei Rybakina.

Publicitate

”Rybakina a jucat foarte bine, iar eu nu am fost suficient de buna.Tot meritul este al ei. Poate daca serveam mai bine era diferit.

Mi-am imbunatatit mult serviciul in ultimele luni, dar astazi parca m-am intors la cel vechi. Am facut multe duble greseli si am servit prea moale. Cu siguranta ca ar fi fost altceva daca as fi servit mai bine.

N-am nicio explicatie pentru serviciul slab, se intampla. Probabil ca am fost si putin obosita si de aceea nu a functionat serviciul. Ea a jucat bine, nu a scazut nivelul in niciun moment, dar nici eu nu am facut ceva sa o blochez. Cred ca i-am dat perfect mingea pentru a-si face jocul”, a spus Simona Halep.

Simona Halep vrea sa fie mai agresiva

Simona va lua o pauza de trei saptamani. Urmatoarea competitie la care va lua startul este cea de la Washington, pe hard, intre 1 si 7 august.

„Primul meu tel acum este sa merg in vacanta pentru ca am muncit mult, am nevoie de un pic de odihna. Apoi vreau sa devin pe zi ce trece mai buna si sa fac ce vreau pe teren: sa fiu mai agresiva, sa fiu creativa si sa pot mentine un nivel ridicat in fiecare zi.

Am reusit intr-o anumita masura, dar in semifinale nu am fost destula de buna”, a explicat Simona Halep.

„Ultimele patru saptamani au fost bune pentru mine, iau lucrurile pozitive. Mi-am dovedit ca pot juca un tenis bun, dar in semifinale poate a fost prea mult pentru mine. Asta este, vreau sa muncesc in continuare si sunt sigura ca voi fi mai buna saptamana viitoare.”

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.