Sfatul astrologului pentru ziua de 3 decembrie 2020: Ziua minciunilor si a inselaciunilor

Astrologul avertizeaza ca este ziua in care poti sa cazi in „panza” minciunilor, inselaciunii si agresivitatii altor persoane.

Cea mai buna recomandare a astrologului pentru aceasta zi este sa nu parasiti propria casa si sa va planificati munca. De asemenea, incearca sa faci lucrurile importante fara sa pleci.

Sfatul astrologului pentru ziua de 3 decembrie 2020

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Cand luati decizii importante, ascultati vocea voastra interioara – care, spre deosebire de minte, va va putea da sfaturi bune.

Taur (21.04 – 21.05)

Ziua este favorabila pentru a lucra la greseli: orice pacate comise in trecutul apropiat pot fi corectate si, in acelasi timp, pot fi trase concluzii adecvate.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Numai cei care vor fi capabili sa stabileasca prioritatile si sa se concentreze asupra lucrurilor principale vor reusi in toate. Trebuie sa dai deoparte proiectele care pot astepta o vreme.

Rac (22.06 – 22.07)

Este posibil – si necesar! – sa suporti oameni cu care te-ai certat cu ceva timp in urma: scuzele tale vor fi acceptate.

Leu (23.07 – 21.08)

Nu trebuie sa-ti demonstrezi independenta fata de ceilalti si, mai presus de toate, de persoana iubita. Slabiciunea nu pare intotdeauna respingatoare, deseori este atractiva.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Articolul continuă după reclame

In niciun caz nu ar trebui sa inselati pe nimeni: mai devreme sau mai tarziu va fi dezvaluit si acest lucru poate avea consecintele cele mai imprevizibile.

Balanta (24.09 – 23.10)

Astazi poti deschide o noua pagina in cartea vietii tale, daca, desigur, nu te incurci si folosesti o sansa rara pe care soarta ti-o va oferi in mod neasteptat.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Nu ar trebui sa jignesti pe nimeni, chiar daca altii se poarta grosolan cu tine: nimeni nu are nevoie de cearta intr-o astfel de zi, asa ca orice dezacord trebuie rezolvat cu tact.

Sfatul astrologului pentru ziua de 3 decembrie 2020

Sagetator (23.11 – 21.12)

Traind in trecut, nu lasati loc nici prezentului, nici viitorului, asa ca trebuie sa va intoarceti din trecut in prezent si sa va concentrati asupra acestuia.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Din cauza probabilitatii conflictelor, comunicarea cu familia si prietenii ar trebui redusa la minimum, vorbind doar despre subiecte de zi cu zi, toate celelalte sunt tabu.

Varsator (21.01 – 18.02)

Nu ar trebui sa renunti la o noua pozitie, chiar daca se pare ca nu ti-o poti permite: in timp, dupa ce ai lucrat, vei realiza ca a fost creata pentru tine, iar tu – pentru ea.

Pesti (19.02 – 20.03)

Aparitia unei persoane din trecut in viata ta nu va fi doar placuta, ci si utila: datorita conexiunilor sale cu persoane influente, te va putea ajuta in munca ta.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.