Sfatul astrologului pentru 8 ianuarie 2021.

Sfatul astrologului pentru 8 ianuarie 2021. O zi in care energia este scazuta si, ca rezultat, un sentiment de lipsa de forta fizica necesara muncii. Sarbatorile de iarna au cam dus la epuizarea energiei.

Este mai bine sa petreceti timpul in pace si singuratate, daca acest lucru nu este posibil, este recomandabil cel putin sa va inconjurati de oameni care nu provoaca emotii negative.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Orice ai face in aceasta zi, renunta la graba – nimic nu merita o astfel de stare, toate lucrurile se fac la timpul lor, nu trebuie sa ne pierdem energia degeaba.

Taur (21.04 – 21.05)

Nu trebuie sa-ti impui principiile de viata altor persoane – un astfel de comportament edificator poate provoca conflicte grave, chiar si intreruperea relatiilor. Gemeni (22.05 – 21.06)

In ciuda dorintei de a nu se ridica de pe canapea, dupa ce si-au dedicat ziua citirii sau vizionarii de seriale TV, astrele recomanda totusi un stil de viata mai active.

Sfatul astrologului pentru 8 ianuarie 2021.

Rac (22.06 – 22.07)

In aceasta zi, curatenia trebuie mentinuta la toate nivelurile: incepand de la apartament sau locul in care locuim, pana la ganduri si modul de a face observatii.

Leu (23.07 – 21.08)

Profitati de circumstantele favorabile pentru a pune lucrurile in ordine in hartiile si documentele din computere: necesarul trebuie sa fie sortat in dosare, iar inutilul trebuie sters.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (08.22 – 09.23)

Raspunsul la o intrebare importanta trebuie cautat in semnele pe care Universul le va trimite si in vise – in ele „stapanul” este subconstientul: principalul lucru este interpretarea corecta a ambelor.

Balanta (24.09 – 23.10)

Ziua este favorabila pentru o explicatie data persoanei pe care ati jignit-o, cu siguranta va va aprecia curajul si generozitatea.

Sfatul astrologului pentru 8 ianuarie 2021.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Astazi, nu se recomanda planificarea unor chestiuni serioase – energia necesara pentru implementarea lor nu este inca suficienta, este mai rezonabil sa faceti treburile casnice.

Sagetator (23.11 – 21.12)

In aceasta zi, trebuie sa imprumutati doar acele sume de care va puteti desparti fara probleme: in caz contrar, este mai bine sa refuzati un imprumut, desigur, sub un pretext plauzibil.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Astrele recomanda astazi renuntarea la actiuni active – se vor dovedi a fi o pierdere de timp si energie, este mai bine sa dedici o zi odihnei, ceea ce iti va permite sa te refaci.

Varsator (21.01 – 18.02)

Cea mai buna odihna pentru reprezentantii semnului va fi o schimbare a ocupatiei – de la mental la fizic sau invers..

Pesti (19.02 – 20.03)

Ziua este favorabila comunicarii cu prietenii, in special cu cei de acre iti e dor de multa vreme: este putin probabil sa te poti intalni cu ei, dar poti vorbi la telefon sau prin intermediul calculatorului.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.