Sfatul astrologului pentru 8 decembrie 2020

Sfatul astrologului pentru 8 decembrie. Ziua in care o persoana devine vulnerabila si fara aparare in fata fortelor raului.

Berbec (21.03 – 20.04)

Succesul va fi obtinut numai de cei care elaboreaza un plan detaliat  dimineata si il urmeaza, fara a fi distras prin rezolvarea problemelor secundare.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Cand puneti masa pentru pranz sau cina, nu puneti alcool. Acest lucru va duce la certuri.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Sfatul astrologului pentru 8 decembrie 2020

Doar cei care au o idee buna despre ceea ce vor sa realizeze vor putea obtine rezultate profesionale serioase, restul vor rataci stupid de la un obiectiv la altul.

Rac (22.06 – 22.07)

Cu o dispozitie proasta cu care te vei trezi dimineata, trebuie sa lupti in toate modurile disponibile, altfel vei fi cuprins de depresie si nu va fi atat de usor sa o depasesti.

Leu (23.07 – 21.08)

Ziua nu este absolut potrivita pentru tranzactii financiare mari, cu exceptia cazului in care, desigur, doriti sa deveniti o victima a fraudatorilor si sa pierdeti tot ceea ce aveti pentru astazi.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Articolul continuă după reclame

Nu este de dorit sa discutati ideile dvs. profesionale cu oamenii din jur.

Sfatul astrologului pentru 8 decembrie 2020

Balanta (24.09 – 23.10)

Nemultumirea care s-a acumulat pana in acest moment se poate rasfrange asupra celor dragi.  Astrologul iti recomanda sa=ti controlezi emotiile.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Trebuie sa va apucati de o noua afacere interesanta numai daca sunteti sigur ca aveti suficienta forta pentru aceasta.  Va trebui sa lucrati mult, asa ca totul trebuie calculat.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Cand auziti un cuvan rau, nu va grabiti sa il luati personal. Cel mai probabil, este vorba despre altcineva si nu ar trebui sa va aruncati asupra unei persoane care nu este vinovata de nimic.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Nu ar trebui sa indreptati armele impotriva raului, daramite sa-i declarati razboi. Este atat de puternic astazi incat exista un risc mare de suferinta.

Varsator (21.01 – 18.02)

In aceasta zi, poti deveni martor al faptului ca exista inca dreptate in viata: persoana care te-a jignit va primi aproape imediat ceea ce merita.

Pesti (19.02 – 20.03)

Tranzactiile financiare mari sunt acum interzise: in loc de profitul asteptat, acestea pot aduce pierderi, de aceea este recomandat sa le amanati.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.