Sfatul astrologului pentru 4 decembrie 2020. Ziua noilor idei.

Sfatul astrologului! Succesul va veni pentru cei care cred in ei insisi . De asemenea, este necesar sa acordati timp si atentie maxima familiei si prietenilor: marturisiti-va dragostea si faceti complimente.

Berbec (21.03 – 20.04)

Nu poti permite altor oameni sa stea pe capul tau si sa-ti foloseasca bunatatea si credulitatea – intelege faptul ca ai fost folosit.

Publicitate

Taur (21.04 – 21.05)

Orice neintelegere care a aparut in aceasta zi trebuie rezolvata imediat, altfel va face imposibila pacea.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Este recomandat sa petreceti ziua cu familia. Un sentiment de unitate cu cei dragi va va uni si, in acelasi timp, va va oferi liniste sufleteasca si buna dispozitie pentru o lunga perioada de timp.

Rac (22.06 – 22.07)

Nu trebuie sa va certati cu cineva drag doar pentru ca a facut o greseala. La urma urmei, nimeni nu este perfect.  Da dovada de intelegere.

Sfatul astrologului pentru 4 decembrie 2020.

Leu (23.07 – 21.08)

Cei care intentioneaza de mult sa se angajeze intr-un proiect important si in acelasi timp interesant ar trebui sa se grabeasca. Nu rata sansa de astazi.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Articolul continuă după reclame

Nu este de dorit sa incalci regulile morale pe care le-ai stabilit odata pentru tine: tot nu iti vei atinge scopul si vei regreta ulterior slabiciunea momentana.

Balanta (24.09 – 23.10)

Cand intrati in conflictul altcuiva, este important sa va amintiti despre diplomatia maxima, altfel puteti ramane cu usurinta vinovati pentru ambele parti.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Ziua – desigur, daca este posibil – ar trebui sa fie dedicata copiilor: astazi vor avea nevoie in special de atentia ta, asa ca nu ar trebui sa-ti pierzi timp si efort pentru ei.

Sagetator (23.11 – 21.12)

E timpul sa inveti sa ierti si sa renunti la greseli.

Sfatul astrologului pentru 4 decembrie 2020.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Lasa afacerile deoparte. Ai nevoie de putina odihna. Altfel, fortele te pot parasi brusc si nu vei putea finaliza tot ceea ce ai planificat.

Varsator (21.01 – 18.02)

Atunci cand faci fapte bune, in niciun caz nu te bazezi pe recunostinta – o astfel de asteptare va anula intregul sens al caritatii, care are un singur scop – sa-i ajute pe cei care au nevoie.

Pesti (19.02 – 20.03)

Ziua in care trebuie sa ascultati semnalele pe care vi le va trimite corpul: in acest moment va „intreba” doar de ce are cu adevarat nevoie.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.