Sfatul astrologului pentru 31 decembrie 2020

Sfatul astrologului pentru ultima zi din 2020. Consecinta unei stari de plictiseala sau oboseala va duce la intreruperea lucrurilor planificate pentru astazi. Puteti preveni o astfel de dezvoltare a evenimentelor prin elaborarea unui plan detaliat pentru ziua respectiva si urmarirea clara a fiecarui punct, indiferent de modul in care doriti – tinand cont de starea de spirit inainte de Revelion.

Berbec (21.03 – 20.04)

Critica din partea celorlalti, posibila in acest moment, nu ar trebui pusa la suflet – aceasta nu va scoate la iveala personalitatea ta, ci problemele morale ale persoanei care decide sa te mustreze.

Publicitate

Taur (04.21 – 05.21)

Astazi nu poti insela pe nimeni, nici macar in lucruri marunte: o minciuna va fi dezvaluita foarte repede, iar relatia cu persoana careia i-ai spus o minciuna, relatia nu va mai functiona la fel, va fi ca o cana sparta. Niciodata nu va mai putea fi lipita la fel.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Nu poti permite oamenilor din jurul tau sa stea pe capul tau, invata sa le spui „nu”, altfel va trebui sa le urmezi tot timpul directia.

Sfatul astrologului pentru 31 decembrie 2020

Rac (22.06 – 22.07)

Daca actionezi impotriva vointei tale doar pentru ca cineva apropiat a insistat sa continui pe cont propriu, vei regreta foarte repede, dar poate ca nu este prea tarziu – trezeste-te.

Leu (23.07 – 21.08)

In ciuda salutarilor dinaintea sarbatorilor pe care toata lumea le va schimba in aceasta zi, incercati sa comunicati cu rudele cat mai putin posibil, altfel o cearta este inevitabila.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (08.22 – 09.23)

In disputele care pot aparea in aceasta zi, respectati nu numai punctul de vedere al altuia, ci si propriul dvs. punct de vedere – interlocutorii vor observa acest lucru si va vor aprecia convingerea.

Balanta (24.09 – 23.10)

Nu va feriti de treburi mai mult decat relevante in acest moment: nu numai ca va aduce spatiul inconjurator intr-o ordine perfecta, ci va contribui si la refacerea stocurilor de energie in scadere.

Sfatul astrologului pentru 31 decembrie 2020

Scorpion (24.10 – 22.11)

Orice cuvant si fapta din zilele acestea va avea in curand consecinte grave, asa ca merita sa ne asiguram ca sunt de natura exclusiv pozitiva.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Nu ar trebui sa luati negativul provenit de la alte persoane personal: poate provoca daune energetice grave, asa ca trebuie sa il blocati cu glume si rasete.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Ziua in care nu este recomandat sa fii lenes: cedand dorintei de a nu face nimic, poti pierde o multime de sanse serioase care nu se vor repeta in viitorul apropiat.

Varsator (21.01 – 18.02)

Sfaturile pe care vi le vor oferi altii in aceasta zi pot fi ignorate in siguranta: vor fi dictate de ingrijorarea nu fata de a voastra, ci de propria lor bunastare.

Pesti (19.02 – 20.03)

Nu va grabiti sa condamnati oamenii pentru cuvintele si actiunile lor nedorite – asa cum vi se pare – astazi toate sunt doar o oglinda in care veti fi surprinsi sa va gasiti propria reflexive.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.