Sfatul astrologului pentru ziua de 30 decembrie 2020

Sfatul astrologului pentru 30 decembrie 2020. O zi ambigua, pe de o parte va puteti distra si va puteti bucura de sarbatori dar, pe de alta parte, trebuie sa controlati sirul evenimentelor.

Emotiile placute vor atinge toate sferele vietii – de la cele profesionale la cele personale, dar trebuie amintit ca anticiparea sarbatorilor si dorinta de crea probleme chiar si in conversatiile online. Exista un mare risc de a spune prea multe si, ulterior, veti avea senzatia de regret.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Negocierile de afaceri, la care nu se poate renunta in aceasta zi, se desfasoara cel mai bine intr-o atmosfera informala – va avea mai mult sens in acest fel, iar atmosfera sarbatorilor va contribui la asta.

Taur (21.04 – 21.05)

Este recomandabil sa nu faceti sport si sa nu faceti miscari bruste – acest lucru poate duce la raniri de care nimeni nu are nevoie in ajunul sarbatorii, asa ca este mai bine sa fiti atenti.

Sfatul astrologului pentru ziua de 30 decembrie 2020

Gemeni (22.05 – 21.06)

De la schimbari bruste de dispozitie care pot afecta negativ relatiile cu cei dragi, trebuie sa te salvezi cu autocontrol. Sa raspundeti cu rautate nu va face decat sa inrautateasca lucrurile si mai mult.

Rac (22.06 – 22.07)

In niciun caz nu trebuie sa va pierdeti senzatia de fericire, nu va va aduce la bine, de aceea este necesar sa imbunatatiti starea de spirit prin orice mijloace disponibile, faceti orice pentru a fii fericit. De sarbatori cel mai bine este sa stai cu cei dragi.

Leu (23.07 – 21.08)

Articolul continuă după reclame

Ziua este favorabila comunicarii cu prietenii, pentru care este necesar sa gasiti timp chiar si in ciuda cantitatii mari de probleme inainte de sarbatori. Puteti sa ii invitati la masa de sarbatori.

Sfatul astrologului pentru ziua de 30 decembrie 2020

Fecioara (08.22 – 09.23)

Energia puternica care va cobori asupra ta trebuie sa fie cheltuita pe chestiuni serioase: in ciuda dispozitiei frivole de vacanta, ar fi bine sa ramaneti focusat pe ceea ce doriti cu adevarat sa realizati.

Balanta (24.09 – 23.10)

Va va fi extrem de usor sa gasiti un limbaj comun cu oricine – chiar si cu cel mai complicat adversar, ar trebui sa utilizati aceasta abilitate pentru a rezolva probleme importante.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Este indicat sa petreceti ziua acasa, inconjurati de cei dragi: vacanta va trece usor si rapid, dar cu mare placere.

Sfatul astrologului pentru ziua de 30 decembrie 2020

Sagetator (23.11 – 21.12)

Spiritul de bservatie pe care trebuie sa il arati in aceasta zi te va ajuta sa dezvalui multe secrete importante: trebuie sa fii deosebit de atent la ceea ce vor spune oamenii din jurul tau.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Nu este recomandat sa faceti nimic nou in cee ace tine de aspect. Faceti orice, dar numai daca va simtiti bine. Nu trebuie sa ascultati sfaturile celorlati.

Sfatul astrologului pentru ziua de 30 decembrie 2020

Varsator (21.01 – 18.02)

Nu ar trebui sa risti sa pierzi o relatie ideala pe termen lung de dragul unei aventuri trecatoare. Ratiunea trebuie sa fie mai presus de dorinta.

Pesti (19.02 – 20.03)

Este intotdeauna necesar sa ne controlam emotiile, care in aceasta zi pot fierbe, „debordand” peste margine, dar astazi in special va fi pacat sa ne certam in ajunul sarbatorii.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.