Sfatul astrologului pentru 20 ianuarie 2021. O zi foarte periculoasa

Sfatul astrologului pentru 20 ianuarie 2021. Pentru a evita pericolele uneia dintre cele mai periculoase zile din aceasta luna, cel mai bine este sa o petreceti in pace si liniste.

Fortele raului se afla pe pamant: trebuie sa fii extrem de atent sa nu cazi sub influenta lor. Exista o mare probabilitate de esec – atat profesional, cat si personal, certuri cu cei dragi, conflicte cu superiori si colegi. De asemenea, nu merita sa va asumati riscul efectuarii unor tranzactii financiare dubioase: exista o mare probabilitate de a castiga bani.

Berbec (21.03 – 20.04)

Publicitate

Ziua este favorabila pentru a face ceea ce iti place – citit, obiecte de artizanat, vizionare de filme si emisiuni TV: acestea vor ajuta la neutralizarea energiei negative.

Taur (21.04 – 21.05)

Reactionand emotional la cuvintele sau actiunile altor persoane – neprietenoase – nu veti dovedi nimic nimanui, dar veti pierde multa energie, deci este mai bine sa ignorati astfel de atacuri.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Cel mai bun remediu pentru starea proasta de spirit si anxietatea crescuta este sa respingi negativitatea si sa fii pozitiv: nimeni nu a anulat gandirea corespunzatoare – va da rezultate semnificative.

Sfatul astrologului pentru 20 ianuarie 2021.

Rac (22.06 – 22.07)

Este mai bine sa faceti lucrurile planificate numai pentru aceasta zi – astfel incat nimeni sa nu va poata distrage de la munca cu conversatii goale, certuri si pauze.

Leu (23.07 – 21.08)

Articolul continuă după reclame

Ziua este favorabila activitatii intelectuale – orice lucrare stiintifica, literara sau jurnalistica nu numai ca va merge ca un ceas, ci va aduce si rezultate uimitoare.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Nu acordati atentie viselor si altor semne pe care soarta le poate trimite in aceasta zi: acest joc al subconstientului nu va avea nimic de-a face cu predictiile.

Balanta (24.09 – 23.10)

Nu este de dorit sa va implicati in conflicte – in special cu strainii: nu veti putea reconcilia ideile spuse, doar veti agrava cu usurinta cearta.

Sfatul astrologului pentru 20 ianuarie 2021.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Cel mai bun leac pentru o inima franta va va ajuta sa scapati de experientele din aceasta zi – munca: trebuie sa va incarcati cu ea chiar in varful capului si nu va exista nici o urma de stare proasta.

Sagetator (23.11 – 21.12)

Nu este de dorit sa vorbesti despre schimbari pozitive de viata pentru straini – acesta este cel mai simplu mod de a-i jigni si de a te intoarce la un nivel de viata anterior.

Capricorn (12.22 – 01.20)

Ziua este favorabila pentru treburile casnice – toate activitatile pe care le-ati amanat mai tarziu din diferite motive se vor dovedi usoare, placute si de succes.

Sfatul astrologului pentru 20 ianuarie 2021.

Varsator (21.01 – 18.02)

Nu trebuie sa va certati cu nimeni – chiar si cu acei oameni care va vor supara in mod deliberat: un conflict poate avea consecinte nedorite pe termen lung.

Pesti (19.02 – 20.03)

Astrle te indeamna sa fii condescendent fata de tine, iertand micile tale slabiciuni si consecintele lor, greseli la care nimeni nu este imun.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.